Tippek a mélyhűtőből cikkek

Éljenek a természetes ízek!

Mire este hazaérünk a munkából, már gyakran hat óra is elmúlt. Mindenki fáradt, és éhes, ilyenkor a legkönnyebb elcsábulni és valamilyen gyors, de sajnos egészségtelen megoldást választani. Egy kis odafigyeléssel olyan ételekkel tudjuk megtölteni a mélyhűtőt, amik pillanatok alatt elkészülnek, mégis csupa egészséges alapanyagokat tartalmaznak csak.
Éljenek a természetes ízek!

Készülhetünk is a rohanós hétköznapokra, és már tudatosan intézhetjük a havi egyszeri nagy bevásárlást is. 
Kedvenceink a FRoSTA fagyasztott zöldségkeverékek, amiket 7-8 perc alatt elkészíthetünk serpenyőben, és annyira ízletesek, fűszeresek, hogy magukban is komplett vacsorának tekinthetők, de bármikor süthetünk melléjük halat, garnélát, csirkét, vagy grillezhetünk egy szelet sajtot.

Ha otthon, szeretettel főzünk a családunknak, akkor már az alapanyagok kiválasztására is odafigyelünk.Nem használunk ízfokozót, hiszen a legjobb fűszereket tesszük az ételekbe, és nem használunk se színezéket, se aromát, mert az egészséges alapanyagokból készített ételeket csak elrontanánk ilyesmivel, ráadásul teljesen feleslegesek is. Mint ahogy nem sűrítünk, vagy növeljük a térfogatot módosított keményítővel, amikor egyszerűen, és egészséges módon is megoldhatjuk ugyanezt.
Miért adnánk az alább, ha fagyasztatott termékeket vásárolunk?

A FRoSTA az ízfokozók, színezékek és aromák helyett kizárólag csak fűszereket, illatos zöld fűszereket és ízletes zöldségeket használ. 
Dietetikusok ajánlják, és valóban működik a dolog, hogy ha több zöld fűszert használunk, rögtön kevesebb sót kell az ételekhez adnunk, mert így is sokkal ízletesebbnek fogjuk érezni. 
Ha pedig ezeket zöld fűszerekkel ízesített ételeket esszük, kevesebbtől is jól lakunk, mint ha mesterséges ízfokozókkal feljavított ételeket választunk.
Könnyű a mélyhűtőpult előtt felismerni a jó minőségű félkész ételeket is, hiszen ezekben az aromákat friss fűszerekre cserélték, a zöldségek ízvilágát valódi fűszerekkel, nem pedig ízesítőkkel érik el.

Nem használnak nátrium glutamátot, helyette szárított fűszerek, és frissen aprított zöld fűszerek adják a zamatot. A gyönyörű színt sem mesterséges színezék adja, hanem a fűszerek és zöldségek megfelelő elkészítési módjával őrzik meg.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top