Téli fesztivál cikkek

NLCafé téli fesztivál: hangolódjunk együtt az ünnepre!

Az NLCafe téli fesztiválja idén is számtalan színes és izgalmas programmal várja a látogatókat. A WAMP adventi vásársorozatának első vasárnapján a nőké lesz a főszerep - de a család minden tagja talál majd kedvére való programot.
NLCafé téli fesztivál: hangolódjunk együtt az ünnepre!

Lássuk, mit kínálunk: ha már eleget nézelődtél a vásári forgatagban és megtelt az erszényed, nálunk kiteljesedhet a kreativitásod: dizájnereink és bloggereink vezetésével szebbnél szebb ékszereket, lakásdíszeket alkothatsz. Lesz pecsétkészítő műhely és karácsonyi papírzacskó varázs. Hogy az édesszájúak is magukra találjanak, gasztro bloggereink különleges sütinyalókákkal és egyedi díszítésű kekszekkel csalogatják őket.

NLCafé téli fesztivál: hangolódjunk együtt az ünnepre!

A “Csináld magad” workshopok pontos idejét az NLCAfé téli fesztivál oldalán találjátok. A részvétel korlátozott, regisztrációhoz között. A helyszínen tudtok jelentkezni az általában óránként induló csoportokba. A fesztiválra van belépő, 900 forint, viszont a rendezvény minden programja ingyenes. Ráadásul a belépőjegy árából 500 forint levásárolható a WAMP kiállítóinál. Halkan jegyezzük meg, hogy ajándék vászontáskát kap az első 3000 látogató. Tehát nemcsak a kézműves műhelyek regisztrációi miatt érdemes sietni.

A téli fesztiválra meghívtuk Fejős Évát, aki új könyvét, a Száz Éjjel Ügynökséget dedikálja és velünk lesz Papp Dia, a Bodza bisztró és a Jóságszalon szerzője. Ők 13 órától várják  közönségüket. Magos Judit, a híres vizsla, Demény gazdája is érkezik, 14:30-tól  Deménnyel együtt várják rajongóikat.

Mi más is foglalkoztatná jobban a nőket, mint a párkapcsolatuk? Ezt mi jól tudjuk, így tervezünk egy mini párkapcsolati műhelyet Sarkadi Krisztával, aki vezetett meditációt tart. Kriszta az új kapcsolati minták hírnökeként abban támogat, hogy megszülessen benned, és veled maradjon a szerelem. A foglalkozásoknak része a meditáció, a beszélgetés és az önismereti gyakorlatok.

Természetesen az angyalok sem hiányozhatnak a fesztiválról. R.Kövér Balázs, az NLCafé asztrológusa lesz az égi kapcsolattartó, akinek közbenjárásával az angyalok segítségét kérhetjük a bőség megtalálásához. A mini angyalműhelyek során pedig vezetett meditációkkal kapcsolódhatunk az angyalainkhoz.

NLCafé téli fesztivál: hangolódjunk együtt az ünnepre!

A gyerekek sem unatkozhatnak, két helyen foglalkoztatóval várjuk az apró népet. A Mesedoboz gyereksarokban játékok, kézműves foglalkozások, arcfestés szórakoztatja őket. A nagyok az újrahasznosítás örömével ismerkedhetnek. Leon, a másfél méteres a kaméleon, az NLCafé és a Mesedoboz közös mesesorozatának főhőse sem hiányozhat a fesztiválról. A Gyerekasztal animátorai a babáknak nyomkodható, gurítható játékokkal, az ügyesebbeknek kézműves trükkökkel, hópihe hajtogatással, gipszfestéssel készülnek. Tervezünk még olyan workshopokat is, ahol a legjobb hajfonási technikákat sajátíthatják el a csajok.

Ha már advent és karácsony, az adakozás sem maradhat el: idén az SOS Gyermekfalvak családmegerősítő programjaiban szereplő gyermekei számára szeretnénk még szebbé varázsolni a karácsonyt. Ha csatlakozol az örömszerzéshez, tudd, cipősdoboznyi ajándékokat várunk játékokkal, írószerekkel, kamaszoknak való használati eszközökkel.

NLCafé téli fesztivál: hangolódjunk együtt az ünnepre!

Várunk november 22-én a Millenárison az NLCafé téli fesztiválján, a WAMP szokásos adventi vásársorozatának első alkalmán. Mi ott leszünk. És te?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top