Aktuális

Ezüstöt mindenhova!

Íme, a legmenőbb ezüst kütyük, Lady Gaga fülhallgatójától kezdve az ékszernek álcázott headseten át a dizájner cuccokig!
A fekete mellett az ezüst a legnépszerűbb szín, amibe az elektronikai cikkeket öltöztetni szokás. Éppen ezért most jóval nehezebb volt a válogatás, mint a sárga vagy bordó színek esetében, igyekeztünk a különlegesebbeket összeszedni.
 
MONSTER CABLE Heartbeats by Lady Gaga, Novero Victoria Pavée d'Or, Jawbone ERA
MONSTER CABLE Heartbeats by Lady Gaga, Novero Victoria Pavée d’Or, Jawbone ERA
 
Kezdjük is mindjárt a fülhallgatóval, amit Lady Gaga tervezett a Monster számára! Vagy legalábbis a nevét adta hozzá, nem ő volt az egyedüli a sztárok közül, aki ilyesmire adta a fejét. Akinek még ez sem lenne elég exkluzív, annak a nyakláncba ágyazott headsetet ajánljuk figyelmébe. Szerencsére a kevésbé feltűnő, ám igényes külsejű, minőségi fülesre vágyók is megtalálhatják a választásukat, például a Jawbone-nál.
  
LG E2290V, Canon PowerShot A3200 IS, Snowflake Sony DSC-TX1
LG E2290V, Canon PowerShot A3200 IS, Snowflake Sony DSC-TX1
 
A monitorok közül talán az LG E90 családjának egyik ezüst talpú tagja emelkedik ki legjobban, méghozzá a szinte már anorexiásnak mondható karcsúságával: kevesebb, mint egy centi vastag az egész monitor. A legújabb, szürke színben is kapható fényképezőgépek rengetegéből a dinamikus képstabilizátorral is felszerelt, fémházas Canon modellt ragadtuk ki. Ha egy kicsit korábbra is visszanézhetünk, akkor a Sony egy korábbi különleges hópihés karácsonyi kiadásáról is mindenképpen érdemes megemlékezni.
 
Silicon Power Touch 851 4GB, LaCie Christofle Galet 4GB, ADATA NH92 500GB, Iomega Skin Knock Out
Silicon Power Touch 851 4GB, LaCie Christofle Galet 4GB, ADATA NH92 500GB, Iomega Skin Knock Out
 

A kisebb és nagyobb adathordozók között kutakodván belefuthatunk miniatűr, elegáns pendrive-ba, de akad olyan is – nyilván több pénzért –, amit egy dizájner, Christofle tervezett. Ha nagyobb, hordozható merevlemezt keresünk, akkor találunk visszafogottabb megoldást az Adata kínálatában; a fiatalosabb, lazább, vagányabb külsőre vágyóknak pedig az Iomega Skin vonalának ezüst darabján akadhat meg a szeme.

 
Sony Ericsson Xperia Pro, Nokia C7, Samsung Wave, Iomega Superhero
Sony Ericsson Xperia Pro, Nokia C7, Samsung Wave, Iomega Superhero
 
Ezüstöt mindenhova!

 Inkább a pink érdekel? Kattints ide!

Nyáron érkezik ezüst és más színekben a szétcsúsztatható, teljes QWERTY billentyűzetes Sony Ericsson Xperia Pro, a 8 megapixeles kamerával felszerelt Nokia C7 ezüstje pedig valójában rozsdamentes acél. A Samsung Wave nem csak a színe miatt különleges: ez az első olyan mobil, amin a Samsung saját fejlesztésű platformja, a Bada fut. Mobilokhoz kapcsolódik a képen látható ezüstszínű kocka is, ami valójában egy iPhone-okhoz készített dokkoló. A Superhero névre hallgató eszköz nem csupán tölti a telefont, de biztonsági mentést is tud készíteni a telefonon tárolt adatokról, ez igencsak jól jön, ha netalántán elvesznének az adatok vagy maga a telefon.

 Apple MacBook Air, HP Mini 210 Silver Crystal, Dell Vostro 3500 Silver, Samsung AnyZen M30
Apple MacBook Air, HP Mini 210 Silver Crystal, Dell Vostro 3500 Silver, Samsung AnyZen M30
 
Ezüst színben pompázik az Apple szupervékony notebookja, a MacBook Air is, amit annak idején Steve Jobs egy borítékból varázsolt elő a bemutatón. A HP Mini netbookja nem éppen friss kiadás, de a különleges minta miatt itt a helye. A Dell Laptopja a letisztult, a Samsung egere pedig az elsőre szokatlan forma miatt került be a válogatásba.
 
Case Logic QNS-111 Hard Shell 11, SAMSONITE ARAMON Laptop Shuttle L 15.4
Case Logic QNS-111 Hard Shell 11, SAMSONITE ARAMON Laptop Shuttle L 15.4″, Electricbaby notebooktáska
 
Aki ezüstszín táskában akarja hordani az ezüst notebookját, az találhat egyszerű és praktikus, kemény oldalú darabot, vagy éppenséggel némi pinkkel megbolondított példányt. Szemrevalók voltak az Electricbaby laptoptokjai is, ám sajna ezeket már hivatalosan nem forgalmazzák, maximum csak aukciós oldalakon lehet rájuk lelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top