Aktuális

Lady Gaga a Facebook sztárja

A közösségi oldal munkatársai megosztottak néhány számadatot a 2010-es évről. Kiderült, kik a legkedveltebb sztárok, hányan szakítottak, és milyen hihetetlenül aktívak voltak a tagok.
A hírességek versenyén Lady Gaga tarolt: a múlt év végére összesen 24,7 millió rajongója volt a Facebookon. 23,7 millióval Eminem követte őt, a dobogó harmadik helye pedig Megan Foxnak jutott 19,6 millió „lájkolóval”. Barack Obama csak a hatodik helyet tudta „megszerezni” Vin Diesel és Rihanna után.
 
Lady Gaga a Facebook sztárja

A Facebook a családi állapotokban beállt változásokat is összesítette: 43,9 millióan lettek szinglik és 28,5 millióan kezdtek párkapcsolatba 2010-ben, legalábbis a facebookos profiladatok alapján. 36,8 millióan házasodtak tavaly a Facebook felhasználói közül az adatok alapján, és 6 millióan tették közzé, hogy jegyben járnak. Kicsit több, mint hárommillió tag élt azzal a lehetőséggel, hogy a családi állapotát „bonyolult”-nak írja le az ide vonatkozó mezőben.

A közösségi oldal tagjai egyéb téren sem tétlenkedtek: húsz perc alatt átlagosan egymillió linket osztottak meg, 1,9 millióan frissítették a státuszüzenetüket, és 2,7 millió fotót töltöttek fel 2010-ben.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top