Aktuális

Többet randiznak az iPhone-tulajok

Egy társkereső oldal kimutatása szerint az iPhone-használóknak több szexpartnerük volt, mint azoknak, akik más márkájú mobiltelefonnal rohangálnak. A kétes erdetű adat felvet néhány kérdést.
A kimutatást az amerikai OkCupid társkereső készítette, saját bevallásuk szerint ők a legjobb randioldal a Földön.

A kutatás fő témája az volt, hogy milyen fotókat találnak vonzónak a látogatóik. Elemezték a fényképezőgépek típusát és márkáját, amelyekkel a társkeresőre feltöltött képek készültek, a beállítást, a fényviszonyokat, a készítés időpontját és egyéb fotózási szempontokat. A telefonok típusa és a szexpartnerek száma közötti összefüggés csupán egy mellékes szála volt a kutatásnak, és az sem teljesen tiszta, hogyan sikerült megszerezniük az adatokat, illetve levonniuk a következtetéseket.

 
Forrás: OkCupid
Forrás: OkCupid
 
Mindenesetre azt állapították meg, hogy harmincéves korukra az iPhone-t használók több szexpartnert tudhatnak a hátuk mögött, mint azok, akik a Blackberry-ket, vagy az Andoid operációs rendszerrel ellátott telefonokat részesítik előnyben. Az iPhone-osok közül is a nők az “aktívabbak”. A többi gyártóhoz kapcsolódóan nincs információ, pedig egy teljes “piaci körkép” jóval érdekesebb lenne.

Sokan úgy értelmezték ezt az adatot, hogy az iPhone-tulajok többet szexelnek. Pedig az is elképzelhető, hogy az androidosok egyszerűen jobban ragaszkodnak a hosszú távú kapcsolatokhoz.

Sajnos elég valószínű, hogy sohasem fogjuk megtudni, mi az összefüggés az adatok között.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top