Napi 5-ös

Az 5 legjobb meditációs videó

A stresszes életmód, a túl sok munka, vagy a magánéleti gondok egyaránt megnehezíthetik a nyugodt éjszakai alvást.

Az interneten rengeteg alvást segítő, vagy a nyugalmat fokozó videó segít bennünket a meditálásban. Következzen öt kedvencünk!

A nagy magyar favorit

A Divat Mánia profil alatt feltöltött videó több okból is kedvencünk. A zene, a szuggesztív hangszín kellemessége, és a valóban meggyőző gondolatok nagyon szinte addiktívak. Több napos mélypontok esetén is sikeresen bevethetjük, nagyon nyugodt, ellazult, mégis energiával teli állapotra juthatunk el, ha sikerül koncentrálnunk a szövegre.

Természeti közelség

Amennyiben a vezetett meditációk nem a mi pályánk, vagy csak éppen nem vágyunk emberi hangokra az elalvás előtti lazításban, de valahogy szeretnénk lecsendesíteni a belső hangjainkat, és elsimítani a bennünk dúló feszültségeket, ezt a természeti hangokat felvonultató videót ajánljuk. Lazító esőhangok, a mély alvás előszobája.

Negyed órás profizmus

A gyakorlott meditálók körében az Abraham Hicks név minden bizonnyal nem újdonság, aki pedig nem ismeri, annak érdemes megismerkednie vele, még ha nem is beszél folyékonyan angolul. A negyed órás meditációs videók között vannak az általános egészségi állapotunkat, a szerelmi életünket, vagy csak simán az idegrendszerünket rendező verziók is. Hihetetlenül kellemes hang, visszafogott, nyugtató zene, és a lassú, nyugodt, mély légzést segítő folyamatos szöveges vezetés jellemzi a 15 perces videókat.

Rezgésszintemelés lágy zenével

Legyen szó délutáni meditációról, vagy elalvás előtti relaxálásról, ez a zenés videó nagyon jó alap a száguldó gondolataink lecsitításához, és a rezgésszintünk emeléséhez. Előnye, hogy nem csak pár perces, hanem közel 40 perces verzió, vagyis tökéletes megoldás, ha tovább tart ellazult állapotba hozni magunkat egy fárasztó nap után, és elalvás előtt.. Ha pedig belealszunk, akkor a legkellemesebb “háttérzaj” egy pihentető alvási fázis kezdetéhez.

Vezetett meditáció kezdőknek

Ha fontos, hogy külső segítséggel irányítsuk a stressztelenítő folyamatainkat, vagy éppen nem vagyunk járatosak a meditációban, akkor a “szeretetiskolaja” Youtube-csatornáján megosztott videóval gyakorolhatunk. Segítségével a tudatalattinkat tisztíthatjuk, új alapokat létrehozva, és megszokhatjuk, hogyan is kell testünket, majd túlhajszolt elménket ellazítanunk fokról fokra, egyre mélyebbre jutva…

Olvass többet a meditációról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top