Mini kvízek

Kvíz: Férfias vagy nőies az észjárásod?

Hajlamos vagy inkább az intuíciódra hagyatkozva dönteni, vagy inkább a tervszerűség és a logika uralja a gondolkodásodat? Mindjárt kiderül.

A párommal sok mindenben különbözünk. Ő egy kicsit kocka, szeret mindent gondosan eltervezni, minden lehetőséget alaposan megvizsgálni, aztán a legkedvezőbbnek tűnőt kiválasztani. Én ösztönlény vagyok, és ötből négyszer a megérzéseimre hagyatkozva hozok döntést. Viszont ő addig költi a pénzt, amíg csak ki nem ürül a pénztárcája, míg nekem mindig van egy kis tartalékom. Mindketten szeretünk konditerembe járni és utazni. Ő sokat agyal a sérelmein, én viszont szeretem tisztázni rögtön a konfliktusokat. És még sorolhatnám a különbségeket. Lényeg az, hogy mindkettőnknek vannak bőven a biológiai nemére kevésbé jellemző tulajdonságai, dehát pont ettől szép a kapcsolatunk. Amikor kitöltöttem ezt a kvízt, az jött ki, hogy fele-fele arányban férfias, illetve nőies a gondolkodásom, és ezzel mélységesen egyet tudok érteni. Ha szeretnéd tudni, veled mi a helyzet, akkor itt az alkalom.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top