Mini kvízek

Kvíz: Milyen barát vagy?

A családunk adott, a barátainkat mi választjuk, ha úgy tetszik, ők a választott családtagjaink. Angyalok ők, akikkel együtt sírunk, nevetünk, és sok-sok őrültséget követünk el. Ők jelentik a kötőanyagot az életünk építőkockáihoz.

Egy kezemen meg tudom számolni a barátaimat, és teljesen rendben is van így. Mindannyian teljesen különböző személyiségek. Van köztük, akit kisgyerek koromtól fogva ismerek, ő a legrégibb bizalmasom, egy darabka a gyerekkoromból, és alighanem a nyugdíjas éveimből is. Van, akivel egy helyen dolgoztunk. Ha koncertre készülök agy egy jó filmet szeretnék megnézni, tuti, hogy őt hívom tanácsért – és társaságért is persze. És van két kősziklám, akik mindig megmondják a véleményüket, az őszinteségükre, a támogatásukra minden helyzetben számíthatok. Szerencsésnek érzem magam, hogy négy ilyen szuper ember, csodás barát része az életemnek, és remélem, ők is elégedetten nyilatkoznának rólam. Ha tudni szeretnéd, te milyen barát vagy, akkor itt a pillanat.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top