Tarts egy napot cikkek

Nevetésre vágysz? Ezektől a gifektől tuti folyni fog a könnyed

A gifek (graphics interchange format) vagyis a neten felbukkanó vicces mozgóképek sikere évek óta töretlen, nem véletlenül. Sokszor olyan viccesek, hogy még napokkal később is emlékszünk rájuk, sőt, barátok sokaságának is nagy lelkesen küldözgetjük…

Irigylésre méltóan precíz, finom mozdulatokkal dolgozik a modell. Nem csoda, ha motivált a főszereplő, hiszen ételről van szól!

Karate kid. A mókusok szabadban elköltött ebédjéhez csatlakozik egy ál-mókus is, ám a plüss betolakodót egy igényesen kivitelezett mozdulattal fekteti a helyére az aktívabb tag…

Elképesztő magabiztosság! Az Topmodell leszek! amerikai műsorában az Ebony nevű lány, a legnagyobb magabiztossággal veszi tudomásul, tovább jutott a következő fordulóra.

//25.media.tumblr.com/tumblr_lz51sxpnxC1qb06pho1_500.gif

A lemaradás művészete. A köztéri kamerán zsinórban futnak a négylábúak, míg a későn érő társuk némi fáziskéséssel, netán útbaigazítással tér rá a helyes útra.

És a kedvencünk, egy nehéz nap emlékére. Amikor úgy érezzük, minden irányból belénk bök valaki. Gif-figurának lenni sosem volt ilyen kiszolgáltatott állapot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top