Szuperformában

Salátázz stílusosan – a legjobb salátásszettek

A salátáknak világszerte egyre nagyobb rajongótáboruk van, így szerencsére a fogyasztásukhoz szükséges tálalóedényekből és konyhai eszközökből is egyre izgalmasabb a választék. Összeszedtük közülük a legstílusosabbakat és legpraktikusabbakat.
Salátázz stílusosan!


Kézre álló tál

A könnyű, modern konyhák szellemiségével összhangban alkotta meg a Joseph Joseph a Hands On salátástálat, ami lényegében kettő az egyben. A tálba épített „kezeket” egyszerűen eltávolíthatjuk, és máris szedhetjük velük a salátát a tányérunkra.

Salátázz stílusosan!
Salátázz stílusosan!

Vibráló duó

Vibráló színű virágok tarkítják a French Bull konyhai kollekciójából származó multikolor salátakiszedő duót. Tökéletes, energikus párosítás egy frissítő salátához…

Energikus fejest a salátába

A fitneszéletmód követőinek csakis plusz értékkel bírhat, hogy a Pylones a salátakiszedőire nem egy távirányítóval babráló párt, hanem egy éppen boldogan fejest ugró férfi és női alakot tett.

Salátázz stílusosan!
Salátázz stílusosan!

Nyuszi ül a zöldben

Bár már elmúlt húsvét, az egymásra téve nyulat formáló salátakiszedőknek egész évben helyük lehet az asztalon, illetve a salátástálban.

Futurisztikus kombó

A Kookta.hu zöld modellje olyan, mintha egyenesen az űrből érkezett volna. Áramvonalas, étvágygerjesztő salátástál egy kiszedőkanál és -villa társaságában.

Salátázz stílusosan!
Salátázz stílusosan!

Kerti szépség

A DSF Shop kínálatában szereplő Zak salátástányér a „Pixie Green” fantázianevet viseli, aminél már csak maga a minta imádni valóbb.

Menő zöldség

A Konyhaextra webáruházban akadtunk erre a vibráló zöld Bugatti salátástálra, ami színben is tökéletes, egyúttal pedig menő kiegészítő egy kiadós salátázáshoz. Ha túl sok lenne a zöldből, akkor sárga, piros, kék, fekete és lila színben is beszerezhetjük.

Salátázz stílusosan!

Itáliai szépségek

A Me to you által forgalmazott Nuova egy mediterrán „gasztronómiai válogatással” teszi vonzóbbá a négydarabos salátástányér-készletét, ami a fotók alapján tökéletesen sikerült.

Salátázz stílusosan!
Salátázz stílusosan!

Csíkos divat

Igenis léteznek olyan domborulatok, amiknek előnyös a csíkos. A Give Simple salátakiszedő-szettje annyira jól fest, hogy legszívesebben minden étkezésnél előkapnánk.

Praktikum a köbön

A Möbelix műanyag salátástálja a praktikus megoldások híveinek lehet az igazi. Lezárható (pink vagy zöld színű tetővel árulják), a salátaszedőket pedig könnyedén felapplikálhatjuk használat után a tetejére, így garantáltan mindig kéznél lesznek, ráadásul piknikre is tökéletes.

Salátázz stílusosan!

Salátacentrifuga

Igazán finom salátát szeretnél? Akkor nem árt, ha evés előtt kicsit megszárítod a leveleket, erre pedig a legalkalmasabb egy salátacentrifuga. Persze azzal is időt spórolhatsz, ha zacskós, már mosott és szárított salátát vásárolsz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top