Szuperformában

10 dal edzéshez

Összeszedtünk tíz motiváló számot, ami a sötétebb napokon is csodát tehet velünk, és újabb méterek, felülések kibírására ösztönözhet bennünket. Jöjjenek a motiválás audiovizuális nagyágyúi.

Kylie Minogue – Can’t Get You Out Of My Head

Indításként  ‒a tavaszi romantikus zsongás  jegyében‒ íme egy kiváló darab szerelmes alkatúaknak . Egy szép szál örökzöld Kylie Minogue-tól, olyanoknak, akiket már régóta foglalkoztat valaki, akinek a kedvéért még egy edzőtermi Coopert is lefutnánk.

 

September – Cry for you

Régóta tudjuk, hogy az érzelmek nem jönnek rosszul fogyásnál, alakformálásnál. Egy kis dac, szerelmi bánat, egy megfelelően dinamikus talpalávaló az edzőtermi ténykedéshez, és máris olvadnak a kilók, formálódnak az izmok.

Olav Basoski ft. Michie One – Waterman

Diszkókirálynőknek és csípő fetisisztáknak tökéletes választás ez a pezsgő, dallamos szám. A vérpezsdítő ritmusok miatt csak arra kell vigyázni, hogy a fekve nyomás végül ne csapjon át spontán fenékrázásba.

The Black Eyed Peas – Meet Me Halfway

Ha valamire, akkor a The black eyed peas-nek erre a számára lazán fogjuk nyomni a kitöréseket, fekvőtámaszokat, erőltetni azt a renyhe bicepszet. Ha mégis  lankadnánk, gondoljunk csak az énekesnő, Fergie, formás karjaira és még formásabb lábaira.

Einmusik – Pheasant

Akik nyugisabb, már-már monoton, de mégis felpörgetős zenét akarnak, azoknak mai ajánlatunk egy nagy Einmusik kedvenc. Semmi zavaró verbális érzelemkitörés, csak a   spannoló zene és a töretlen, gépies szándék testünk edzésére.

Frank Ocean – Lost

Egy esős vasárnapi, már-már melankolikus, edzéshez napi ajánlatunk ez a mesés, a rádiókban sokat játszott kortárs darab Frank Oceantől. Sírnivalón szép, rekedtes hang ‒ igaz egy kis nazális beütéssel ‒, amire ha nem épp kalóriákat égetnénk el, akár kellemes álomba is szenderülhetnénk.

INNA – Un Momento

Ha gondolatban már acélozott testünkre tapadó, piros Baywatch  futunk a tengerparton, akkor ezzel a számmal nem keveset segíthetünk magunknak célunk elérésében. Ibizai hangulat, forróság, pörgés, tökéletes edzőtermi csajzene.


Parov Stelar – A Night in Torino


Parov Stelar-klasszikus elszánt  fitnesznyusziknak, ami nálunk  is  a mindennapok kihagyhatatlan iPod-szereplője . Nagyobb volumenű számítógépes projektekhez  és a több mázsásnak tűnő súlyzók lendületes emelgetéséhez egyaránt alkalmas.

Faithless – Muhammad Ali

A Faithless-től gyakorlatilag a kollekció fele jöhetne, de legyünk stílusosak és sportosak, válasszuk a Muhammad Ali című szerzeményüket  Ha már épp elégszer visszajátszottuk, akkor az intenzívebb edzésszakaszokra jöhet a különösen stimuláló You’re the sun to me.


Lil Wayne- Sky is the limit

Hogy ne legyen hiányérzetük a keményebb műfajok kedvelőinek se, jöjjön egy kis rap a kissé megosztó amerikai rappertől, Lil Wayne-től. Az erősen fitnesz kompatibilis Sky is the limit (Határ a  csillagos ég ) igazi gyászinduló a zsíroknak. Arra azért vigyázunk, hogy a nagy hévben nehogy maximumra állítsuk a gépeket.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top