Sztárok

Beszólt az X-Faktor-jelölt Ördög Nórának

Szabó Mihály harmadszor sem jutott be a tehetségkutatóba. A férfi nem érti, miért nem kaphat esélyt; úgy érzi, Ördög Nóra megalázta az első válogatón.

Kifakadt Szabó Mihály, akit harmadszor sem engedtek a mentorok elé az X-Faktor válogatásán – írja a Bors. „Nem tudom, miért utálnak az RTL Klub szervezői” – panaszkodott a férfi, aki az első műsorba dalíróként jelentkezett. Állítja, a jelenleg babázó Ördög Nóra élő adásban alázta meg, amikor kazettán vitte be a felvételét. Mint mondja, a műsorvezető – akinek a helyét ősszel Lilu veszi át – kijelentette neki, a magnó már nem szerepel a tehetségkutató modern technikai eszközei között. A kétgyermekes apuka azonban nem adta fel, másodszor is próbálkozott, de akkor sem járt sikerrel. Sőt a napokban az ősszel induló tehetségkutató válogatóján is megjelent, ám ezúttal sem kapott esélyt, pedig egy Szikora Róbert-slágerrel készült. „Nem tudom, mit ártottam és mit rontottam el annyira, hogy a műsor szervezői ennyire utálnak” – fakadt ki Szabó a bulvárlapnak. A tehetségkutató producere, Schiwert-Takács László szerint az a legfontosabb, hogy érdekes legyen az előadók produkciója.

Beszólt az X-Faktor-jelölt Ördög Nórának

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top