nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Victoria Beckham elképesztő átalakulása – Rikkancsfiúból 21. századi stílusikon

A Spice Girls egyik tagja, Posh, Beckhamné, a 21. század egyik legnagyobb stílusikonja; ez mind-mind Victoria Beckham egy személyben. Megnéztük a sok átalakuláson átesett négygyermekes szupersztár tíz különböző arcát.
Naményi Franciska
f Ajánlom
11 Fotó megtekintése

Victoria Beckham elképesztő átalakulása

Victoria Beckham pár év híján két évtizede robbant be a színpadon Spice Girls néven tátogó és ugrabugráló lánycsapattal. A fűszeres csajokban vállalt Posh, vagyis előkelő, menő szerepében akkoriban még akadt izgalom és fűszer. A fiatal, babaarcú Victoria (akkor még Adams vezetéknevű) lány nemcsak hirtelen mozdulatokat tett, hanem néha még mosolygott, sőt integetett, mutogatott is a színpadon.
Még több +
Alig egy évvel később már gondolt egy merészet a csajbanda legstílusosabb tagja, és félhosszú haját alaposan megkurtíttatta. Fiús külsejét némi mellimplantátummal (ebbe annyira belejött, hogy az évek során többször is cseréltette) ellensúlyozta, „bébihájainak” eltűnését pedig sajnos végleg lezsírozta magában. Az akkoriban többnyire fekete cuccokba burkolt, vékony, csontos teste azóta is a védjegye.
Még több +
Hajaj, az ezredforduló alkalmából, ha nem is végleg, de leszámolt a rikkancsfiúkat idéző frizurájával. Na jó, de milyen áron? Sokan azzal kezdték ki a hosszú, dús barna tincsekre váltó énekesnőt, hogy orosz elítéltektől vásárolt póthajjal tupírozza fel külsejét. Az akkor már focistafeleségként a Victoria Beckham nevet viselő celeb nem csak a haját, a ruháit is csajosította. Rengeteg hercegnős kisestélyi jellemezte ruhatárát.
Még több +
Szintén ebből az évből jöjjön egy igazi csemege: Victoria Beckham kevés melléfogásainak egyikét is erre az évre időzítette, és nem, nem viccelt. Sőt, a számunkra megfejthetetlen indokkal szőkére melírozott barna hajú énekesnő még csak nem is egy farsangi buli alkalmából aggatta magára ezeket a csiricsáré darabokat. A feltehetően ruhának szánt termékek között volt egy szerény, rózsás melltartó, egy függönynek is átlátszó textil, illetve egy, a műkörmeinél szinte kisebb miniszoknya.
Még több +
A Spice Girls-ös imázzsal való leszámoláshoz ezt a külsőt tartotta a legalkalmasabbnak Victoria, aki a póthajaktól megszabadulva, a csuriveréb szekcióra váltott, igaz, abból is különlegesre. Tincses, érdekes frizurájához már láthatóan jobban szeretett kifinomultabb ruhadarabokat választani. Gardróbjában több irodai cuccra hajazó felső, sőt még blézerek is előfordultak.
Még több +
Alig pár hónap elteltével újabb drámai, egyúttal értékelhetetlen váltást tartogatott. Hajkendő, újabb nagy dózisú hajvarrás, mégpedig két színben. Szőke és barna egyenes tincsekre, a hálós felsőből kiköszönő melltartóra egy dolgot tudott felhozni mentségére: akkoriban promotálta első szólóalbumát. Ugye nem kell megmagyaráznunk, miért is hagyott fel később a zenei karrierrel, és fejlesztette inkább szinte tökéletesre a stílusát…
Még több +
Ahogy szaporodott a gyerekeinek a száma, és ő maga pedig fokozatosan kiszorult a zenei életből, Victoria egyre jobb lett a divat terén. 2003-ban visszatért a fantasztikus, lágy esésű, dús, barna fürtökhöz és a nőies stílushoz, igaz, ekkoriban még néha a hétköznapi, sportosabb külsőt is megengedte magának. Olaszországi nyaralásán laza, rikító sárga pólóban, baseballsapkában és farmerben kapták le a fotósok.
Még több +
Bár haját már 2006-ban levágatta, az igazi stílusáttörést 2007-re tartogatta, amikor is az aszimmetrikus, hátul rövid, elöl hosszabb, platinaszőke frizurájával, és egyre jobban megkomponált ruháival szinte minden megjelenése után a divatmagazinok címlapjaira került. Sikkes és dögös jelenség volt, aki mellett nem lehetett szó nélkül elmenni, pláne egy jókora objektívvel.
Még több +
Az újabb fordulat sötétebb színt és még rövidebb hosszt hozott, legalábbis haj téren, Victoria számára. Míg ruhatárát tekintve egyre többet takart magából, szettjei egyre kifinomultabbak és konszolidáltabbak lettek, tincseit egészen rövidre vágatta. A színvilága ugyanekkor egyre jobban beszűkült, mégsem nevezhetjük unalmasnak, tökéletesen tudott játszani a szürke, fekete és fehér kombinációival.
Még több +
A stílusikon aktuális gardróbjában természetesen szokásosan szerepet kapnak a magas sarkú cipők, a ruháit pedig gyakran saját kollekcióiból választja. A londoni utcákat (legalábbis a limuzinig megtett métereket) továbbra is mindig kifogástalanul elegánsan, gigantikus napszemüvegben, (jelenleg) hosszú, barna tincsekkel, és oldalán a legmenőbb „kiegészítőjével”, a kislányával, Harperrel rója.
Még több +
Megosztás Facebookon