Sztárok

Vásárolj felszabadultan karácsonyi ajándékokat: cseréld le a hitelkártyád!

Nehéz a régit leváltani? Van jobb ajánlat, de eddig nem kaphattad meg? Most van egy jó ajánlatunk!

Jelenleg számos hitelkártya szerepel a bankok kínálatában, ezért érdemes időről időre átnézni az ajánlatokat, hátha létezik kedvezőbb annál, amilyen kártyát éppen használunk. A váltás azonban sokszor nem könnyű, hiszen a fennálló tartozásodat nem biztos, hogy azonnal ki tudod egyenlíteni. Erre ad most megoldást az Erste Bank ‒ Magyarországon elsőként ‒, ahol kedvezményes hitelkártyacsere-akciót indítottak el november közepétől. A december 23-ig érvényes akcióban részt vevő ügyfelek hitelkártya-tartozását az Erste kiváltja, és az Erstéhez átvitt hitelkártya-tartozás után, valamint az új kártyával végrehajtott vásárlások és készpénzfelvételek után a bank 2015. április 10-ig nem számít fel kamatot! A hitelkártyacsere-akcióban a keret is áthozható: a bank maximum 2 millió forintos hitelkeretet biztosít a hitelbírálaton megfelelő ügyfelek számára.
A karácsonyi ajándékvásárláskor a szokásosnál többet költünk, ezért jól jön, ha vásárlásaink után visszatérítést kapunk! Egy okos döntéssel a karácsonyi bevásárlás után még neked is juthat egy kis meglepetés!

Vásárolj felszabadultan karácsonyi ajándékokat: cseréld le a hitelkártyád!

Az Erste hitelkártyái rendkívül előnyös programot kínálnak: Erste Joker Hitelkártyával az ügyfelek vásárlásaik után akár 4 százalékos pénzvisszatérítést kapnak az általuk választott három üzletkategóriához tartozó üzletekben, míg egyéb vásárlásaik után 1 százalék visszatérítésre jogosultak.

Wizz Air Hitelkártyával vásárolva pedig 100 forintonként 2 pontot kaphatsz, amit repülőjegyek és egyéb Wizz Air szolgáltatások vásárlására használhatsz fel. 1 pont 1 forintnak felel meg. Ráadásul a főkártya mellé díjmentes Wizz Discount Club Standard tagságot is jár!

Hitelkártya THM 39,62%. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek az erstebank.hu weboldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top