Sztárok

Természetes szépség, korhatár nélkül

Szeptember elején elindult az ismert szépségvitamin márka, a Biovanne <sup>plus+</sup> Nagyköveti Programja. A kezdeményezés keretében 36 hölgy vállalta, hogy teszteli a terméket, és a tesztidőszak alatt folyamatosan megosztja őszinte tapasztalatait a nagyvilággal.

A Biovanne úgy alkotta meg szépségvitaminját, hogy az a haj-bőr-köröm hármasára épülve, belülről tudja megújítani és megszépíteni a nőket. Az ismert A, B, C, E és H-vitamin mellett a hozzáadott különleges természetes összetevők, mint a ligetszépe olaj és  a szőlőmag kivonat kiemelt szerepet játszik abban, hogy a vitaminok, nyomelemek és antioxidánsok eredményesen épüljenek be szervezetünkbe a haj, bőr, köröm egészségéért és szépségéért.
Mivel a Biovanne ismeri termékének hatásosságát, ezért nyáron felhívást tett közzé a szépülni vágyó hölgyek körében, hogy három hónapon keresztül teszteljék a termékét és számoljanak be a tapasztalataikról. A program több száz jelentkezője közül 36 hölgy kerülhetett be a tesztelők csapatába. A Nagykövetek szeptember elején kezdték el a Biovanne plus+ szépségvitamin kúrát, és vállalták, hogy 3 hónapon keresztül blog-bejegyzésekkel, fotókkal és videókkal dokumentálják  a változásokat a nyilvánosság előtt.

A jelöltekről

A jelöltek valódi, hétköznapi nők, és igen különbözőek: tanulók vagy dolgozó nők, egyedülállók, családanyák, fiatalok és középkorúak, barnák és szőkék, rövid, vagy épp hosszú hajú hölgyek. A közös bennük az, hogy mindannyian szépülni vágynak.
A nagykövetek közül többen fokozott hajhullásról, a körmök repedezettségéről, fakó bőrről írtak a jelentkezésükkor, mellyel évek óta küzdenek. Kíváncsiak és elszántak, hogy a 3 hónapos kúra végére hajuk, bőrük és körmeik valóban megújulnak-e, visszanyerhetik-e belülről fakadó természetes szépségüket.

Természetes szépség, korhatár nélkül

A változás már egy hónap alatt szembetűnő

Még csak az első hónapon vannak túl a jelentkezők, de mindenki lelkesen vezeti online naplóját, napról-napra számolnak be pozitív tapasztalataikról. Mindenkinél észlelhető kisebb-nagyobb változás, bőrük kisimultságáról, a haj és köröm gyorsabb növekedéséről számolnak be írásaikban: “A körmöm úgy nő, mint a gomba. Vágnom kell, mert lassan műkörömnek nézik.” Írja az egyik jelölt, aki az első hónap után a bőrén is észrevett pozitív hatást és izgatottan várja, hogy milyen változást tartogat még számára a következő kéthavi vitaminkúra.  

Természetes szépség, korhatár nélkül

“Az elmúlt napokban annyit vizslattam a hajamat, hogy egy meglepő, örömteli dolgot fedeztem fel: rengeteg babahajam lett! Nem tudom, eddig hol bujkáltak ezek a tincsek, hogy csak most vettem észre őket, de nagyon boldogan konstatálom a változást.”  Írja egy másik hölgy.

A Nagykövetek decemberig, még két hónapig alkalmazzák a szépségvitamin-kúrát, melynek eredményét és tapasztalatait a Biovanne weboldalán lehet követni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top