Sztárok

Pimp My Pipe – a videoklip

A Bupino együttes öregiskolás hiphop arcai, Busa Pista (Irie Maffia, Zuboly) és Zsolaa (Teebag, Faktorlabor, S/M Digital Rec.) egy klipet készítettek a Főtáv Pimp My Pipe kampányához, melynek keretében bárki pályázhat az Elem utcai távhővezetékpár vidámmá széppé varázsolására.

A klip kapcsán a Pimp My Pipe pályázatról kérdeztük az előadókat.

Busa Pista: Remek ötletnek tartom a kezdeményezést, mert lehetőséget biztosít a fiatalok kreativitására, és színesebbé teszi a várost. Aki szeret alkotni, annak most új lehetőséget jelenthet a lakótelep melletti Főtáv-cső lefújása. A Filatori gát fala után végre van még egy olyan felület, ami széppé teheti a város összképét. A másik pozitív szempont, hogy legálisan festhetnek a csőre a nyertes graffitisek, ráadásul elég nagy a felület.
 
Zsolaa: Nagyon örülünk, hogy részesei lehetünk ennek a kampánynak. Lakótelepen nőttem fel én is. Szerettem, csak jó élményem van ezzel kapcsolatban, de ettől függetlenül szerintem mindig szükség van minden olyan kezdeményezésre, ami feldobja a környezetünket. A graffitik mára elfogadott művészetként is működnek és az elkészült munkák sokkal szebbek, ha engedélyezett keretek között jöhetnek létre, hiszen a művészek nyugodtabban alkothatnak. A Főtáv csövei elég izgalmas felületet jelenthetnek a kampányban induló kreatív tehetségeknek. A nyertes majd igazán büszke lehet, hogy az ő műve díszíti az egyik Újpesti utcát és a profi körülmények között megvalósult kreációja örömet ad az arra járóknak.

Pimp My Pipe - a videoklip

A Pimp My Pipe pályázaton augusztus 18-tól szeptember 15-ig lehet részt venni. A játék elérhető a Főtáv  Facebook-oldaláról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top