Divatot teremtett Ördög Nóra – galéria

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ezúttal nem új frizurájával indította el az őrületet, hanem a kislányáról, pontosabban Mici lábáról készült fotóval teremtett divatot.
Írta: | 2013. 08. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Akár bevalljuk, akár nem, a hírességek gyerekeire kíváncsiak vagyunk. És mivel minden baba cuki, ezért mosollyal az arcunkon nézzük végig az első fotókat kedvenc sztárunk gyermekéről. Vannak azonban, akik nem engednek a csábításnak és nem tárják a világ elé újszülöttjük képeit. Így van ezzel Ördög Nóra is, akinek kislánya születésénél már csak az első babafotókat várjuk jobban. Ő azonban egyelőre még nem látta elérkezettnek az időt arra, hogy megmutassa Nánási Micit, de azért egy kis részletet láthatunk a kislányból. Az első nyilvánosságra került fotó pedig új divathullámot indított el a sztárok körében, és mostanra jó néhány hírességünk babalábbal árasztotta el az internetet. Az RTL Klub műsorvezetője – aki szülése óta teljesen megújult – után az egykori szépségkirálynő, Kaldau-Polgár Kriszta mutatta meg kisfia lábacskáját, de a frissen ikreket szült énekesnő, Kozma Orsi és az egykori valóságshow-szereplő Szögeczki Ági is csecsemőik picinyke kis lábaival tudatták a világgal, hogy megérkeztek a kis jövevények. Hogy a pasik se maradjanak le, a VV Béciből Young-G-vé avanzsált rapper is közzétette a néhány perces kislánya talpacskáiról készült fotókat.


  Fotók: VV Béci Facebook, Philips AVENT Magyarország Facebook csoport, Nánási Pál, Debreceni Zita, Kozma Orsi hivatalos Facebook-oldala

  Kövess minket a Twitteren is!
  Olvass tovább

  Hozzászólások

  Jujoka 2013-08-20 09:59

  Te komolyan ezért regisztráltál, hogy ezt ide írd? Ha nem tetszik Ördög Nóra, akkor nem tetszik! Miért kell a kinézetét gúnyolni? Gondolom te tökéletesen szép vagy.

  Milu 2013-08-20 09:11

  Kik ezek a fotóidon? Ismert magyar emberek babáiról szól a cikk...

  animami449 2013-08-20 07:39

  És akkor mi van? Meddig futtatják még ezt a köcsögszájút?

  Még csak hasonló képet sem láttunk soha!

   

  A "teljesen megújult"-ról már tudom, azt jelenti, hogy fodrásznál járt.

  Kata41 2013-08-19 20:01

  Ez a cikkecske úgy hülyeség, ahogy van - még ha törlik is. Bár bemutatta a lányát, kis ruhácskában, tehát nem csak a talpát.
  Egyébként régen is készültek ilyen képek, nem "kult" képek ezek!

  Ettől függetlenül a babának és a mamának is jó egészséget kívánok!

  Jujoka 2013-08-19 17:23

  Jól vagy?????

  sáfrány 2013-08-19 17:13

  Nincs új a nap alatt, régen is készültek ilyen képek.