Megtudtuk Courteney Cox fiatalságának titkát

Megérkezett Magyarországra is a műtét nélküli arcplasztika

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Megérkezett Magyarországra is a műtét nélküli arcplasztika!
Megtudtuk Courteney Cox fiatalságának titkát

Egy bizonyos kor után sajnos nem számít, mennyire divatos a hajunk vagy mesés a ruhánk, mert a megereszkedett arcbőr biztos jele az öregedésünknek. Ilyenkor sajnos már nem segítenek a hagyományos kozmetikai eljárások, sőt a különböző orvosi bevatkozások, a mezoterápia, dermaroller, rádiófrekvenciás mikrotűs eljárások és thread lifting, azaz a szálbehúzás is csak nagyon rövid ideig tartó átmeneti megoldást nyújtanak, ugyanakkor az áruk ehhez képest nagyon magas.

Megtudtuk Courteney Cox fiatalságának titkát

 

Forradalmian új, műtét nélküli eljárás

Sokan ilyenkor arcplasztikán vagy szemhéjplasztikán gondolkodnak, de ezek nagyon drasztikus eljárások, ráadásul ha rosszul sikerülnek, már csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehet helyreállítani az arcot. Arról nem is beszélve, hogy a műtét nagyon fájdalmas, szövődményekkel járhat, és hetekre otthon kell maradni, mire felépülünk. Ezt kevesen tehetik meg, ráadásul sokan nem szívesen vállalják fel, hogy plasztikai műtéten voltak.

Különösen igaz ez a hollywoodi sztárokra, akik mindig a műtét nélküli megoldásokat keresik, hiszen a plasztika során teljesen megváltozna az arcuk szerkezete és a mimikájuk. Ugyanez igaz a botoxkezelésre is. Ezért kampányol számtalan sztár a tengerentúlon és Európában is az Ultherapy mellett, Courteney Cox pedig mindenhol büszkén nyilatkozik arról, hogy az Ultherapy kezeléseknek köszönheti, hogy tíz évet letagadhat, annak ellenére, hogy lassan betölti az ötvenet.

Megtudtuk Courteney Cox fiatalságának titkát


Ezért is söpört viharként végig Amerikán az Ultherapy. Az első mikrofókuszált ultrahang-technológiával működő arcfiatalítás és lifting, amely a leghatékonyabb és legkíméletesebb módszer, amit az orvostudomány valaha kifejlesztett. Eddig ilyen hatást kizárólag műtéttel, méghozzá teljes arcplasztikával lehetett elérni Magyarországon. De ennek vége! Nincs többé vágás, nincs többé fájdalom és lábadozás, csak gyönyörű és természetesen fiatalos arc egyetlenegy kezeléssel! Mindössze egy 60 perces kezelés, és akár 10 évvel fiatalabbnak tűnünk. Most már neked sem kell külföldre menned ezért a kezelésért, mert megérkezett Magyarországra, elsőként a SolenneMed Esztétikai Központba!

Több százezer elégedett páciens világszerte

Az Ultherapy jelenleg a második legnépszerűbb beavatkozás az Egyesült Államokban a mellnagyobbítás után. Sikerének titka, hogy ténylegesen előidézi a test természetes gyógyító reakcióit, mert a regeneráló és támogató kollagénrostok fokozatosan emelik a bőrszövetet és össze is húzzák. A kezelés során a bőr legmélyebb rétegeibe hatol be a mikrofókuszált ultrahang, ahol a megfelelő hőmérsékleten több ezer tűhegynyi ponton fejti ki a hatását, így teljesen újjáépíti az arcot. Mindez felszíni sérülés és fájdalom nélkül történik.

Az úgynevezett facelift eljárások ideje ezzel lejárt, hiszen azok nem tudtak a bőr mélyebb rétegébe jutni, ezért hatásuk nem is maradt tartós.  Sem lézerrel, sem rádiófrekvenciával nem lehet a bőrszövetben ilyen mélyre jutni. Arcplasztika során is csupán a felesleges bőrt távolítják el, de a kollagénképződés nem indul be, ezért a bőr öregedése tovább folytatódik. A páciensek rendkívül elégedettek, a legnagyobb amerikai egészségügyi fórumoldalon, a www.realself.com-on több százan teszik közzé pozitív tapasztalataikat, teljesen önkéntes alapon.

Megtudtuk Courteney Cox fiatalságának titkát

A kezelési folyamat 

Először bejelölik az arcon a pontos kezelési zónákat, majd ultrahangzselét oszlatnak el a kezelendő területen. A speciális mikrofókuszált ultrahangos készülék ezután tulajdonképpen úgy működik, mint egy elektromos hímzés, mélyen a bőrben. A mikrofókuszált ultrahang a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva, tűhegynyi pontossággal azon a területen fejti ki a hatását, ahol arra szükség van. A kezelés során végig követik egy speciális képernyőn, hogy a bőr melyik rétegébe juttatják az impulzusokat. A berendezés teljesen egyedülálló képalkotási módszerének köszönhetően ez az egyik legbiztonságosabb beavatkozás a világon.

Nézd meg, hogyan is működik:

Az Ultherapy ráadásul nemcsak a megereszkedett bőrt emeli fel, hanem a kollagénképződést is beindítja, így az eredmény tartós és hosszan tartó. A fejlesztés eredményei közé tartozik a kecsesebb, határozottabb állkontúr, az áll alatti nyaki terület feszessége, valamint a szemhéj megemelkedése. Javíthatja a ráncok minőségét az orr és a száj körül, megszünteti a lekonyuló sarkokat is a szánk szegletében. Egész arcunk nyitottabb és felfrissültebb lesz.

Megtudtuk Courteney Cox fiatalságának titkát

 

Eddig több mint 100 000 elégedett páciens fiatalodott Ultherapyval szerte a világon! Nézd meg a fantasztikus előtte-utána képeket galériánkban! (előtte-utána fotók)

Megtudtuk Courteney Cox fiatalságának titkát


A kezelés után azonnal visszatérhetsz a munkába, egyedül annyit vesznek észre rajtad, hogy mennyivel fiatalabb és feszesebb az arcod! Ezek után nem csodálkozunk, hogy hírességek a világ minden tájáról ezt az eljárást választották, hogy fiatalnak nézzenek ki a nyilvánosság előtt. Az Ultherapy sikere végigvonult az összes neves amerikai talk show-ban és híradóban. Meryl Streep mellett Courteney Cox a legújabb, aki az Ultherapyt választotta, hogy fiatalnak nézzen ki.

Kinek ajánljuk a kezelést?

  • akik műtét nélkül szeretnének fiatalodni
  • fiataloknak, akik szeretnék megelőzni, hogy bőrük megereszkedjen
  • akik előnyben részesítik a természetes módszereket
  • akik viszolyognak az elrontott plasztikai műtétektől
  • akik gyorsan szeretnének látványos változást, látható sérülések nélkül

A kezelés világújdonság, exkluzív lehetőség, amelynek az ára nem sokkal kevesebb, mint a műtéti arcplasztikáé, de fájdalommentes, gyors és rendkívül látványos!

Viszlát, ráncok és toka, helló, Ultherapy! Ne habozz és jelentkezz be egy ingyenes vizsgálatra a SolenneMed Esztétikai Központba! Most extra ránctalanító kezelések járnak ajándékba az Ultherapy mellé!

Címkék: szépség
Olvass tovább