Sztárok

Dögös fotóval búcsúzik a nyártól Liptai Claudia

Liptai Claudia a szántódi kompon szelfizve köszönt el a nyártól.

Bizony akár tetszik, akár nem, az augusztus már befordult a múlt nevű utcácskába, és szépen lassan eltűnik a sarkon. Jön a szeptember, ami egyúttal az iskolakezdést is jelenti (mélységesen együtt érzek minden sorstársammal), arról nem beszélve, hogy a szekrény mélyéről újra előkerülnek a hosszú farmernadrágok és a kiskabátok – nyilván mindenki borzasztóan hiányolta már őket. Hazánk hírességei is visszatértek már a nyaralásból, a családos sztárok – csakúgy, mint a civil szülők – gőzerővel készülnek az iskolára.

Liptai Claudia Szántódon búcsúztatja a nyarat, a műsorvezető a közösségi oldalán tett közzé egy amolyan gondolkodós bejegyzést. “Tegnapi naplemente a Szántódi kompon. Egy héttel az iskolakezdés előtt egy utolsó rácsodalkozás a nyári szünetre. Szép napot mindenkinek” – olvasható Gesztesi Panka édesanyjának posztja. Claudia az említett platformon egy szelfit is megosztott, a képet megpillantva megint csak egy dolgot tudunk mondani: Liptai még mindig baromi jó nő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top