Sztárok

Liftactiv supreme

A nap végén nemet mondok az öregedés jeleire az arcomon

Sok nő hosszútávú problémaként tekint a bőröregedésre, melynek során a bőrük állapotát az egy évvel korábbihoz hasonlítják. De mi van akkor, ha nem az évek, hanem az egyes napok azok, amelyek felgyorsítják az arcbőr öregedésének jeleit?

Liftactiv supreme

A Vichy laboratóriumai ezért most először műszeres mérésekkel vizsgálták meg egyetlen nap hatását az arcbőrre. Ez az egyedülálló kutatás egy új felismerésre mutat rá – az arcbőr öregedésére a nap folyamán, amely idővel intenzívebbé válik, hosszú távon pedig hatással van az arcbőr fiatalos megjelenésére.

A Vichy bemutatja a LIFTACTIV ránctalanító termékcsalád új tagját az arcbőr öregedésének elleni harcban: LIFTACTIV SUPREME, amely az egész nap folyamán hat.

Az első arckrém a Vichytől a napközbeni bőröregedés ellen, a ráncok folyamatos korrekciójáért és a bőr feszességéért. A hatóanyagok előremutató kombinációja és a “DAY PROOF“ technológia folyamatosan, már kialakulásuk pillanatától kezdve küzd a bőröregedés jelei ellen, komplex hatását 3 szinten kifejtve: azonnal, napközben és hosszútávon.

Liftactiv supreme

A nap végén az arcbőr kisimultabbnak, ragyogóbbnak, kevésbé fáradtnak és üdének tűnik. Már 1 hónap után a hosszan tartó ránctalanító-feszesítő hatásnak köszönhetően a ráncok megjelenése csökken, az arcbőr feszesebbnek tűnik.

2 egyedülálló textúrájú, bársonyos tapintású nappali arckrém közül választhatunk az alkalmazás kellemes élményéért: normál / kombinált vagy száraz arcbőr számára.

Az új luxus arckrém tükrös tetejű tégelyben elérhető szeptembertől a Vichy partnergyógyszertáraiban.

További információ az innovációról és online diagnózis: vichy.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top