Sztárok

Sokkoló fotó – Újabb üdvöske borotválta kopaszra a fejét

Amanda Bynes mindössze 27 éves, számos filmben játszott, lába alól azonban kicsúszott a talaj. Kómás fejjel, a tükör előtt állva borotválta le hosszú, szőke haját.

Rihanna és Miley Cyrus után egy újabb hollywoodi celeb gondolta úgy, hogy megválik a platinaszőkére festett hajkoronájáról. Amanda Bynes edzés után (merthogy ő teljes sminkben, műszempillákban jár edzeni) tett közzé néhány fotót, hogy megmutassa rajongóinak legújabb, félig kopasz frizuráját.
Britney Spears 2007-ben nyúlt a borotvához. Igaz, nem egy hirtelen idegösszeomlás vezetett a döbbenetes tetthez, hanem az, hogy a hajából tudták volna kimutatni a szervezetében lévő drogokat. Amanda egyszerűen csak nem akart kilógni a sorból, úgyhogy követve barátnői példáját, ő is kamu-punknak állt. Bár tény, hogy számos rendőrségi eljárás folyik ellene, így egy újabb pozitív drogteszt rá sem vetne jó fényt.

Sokkoló fotó - Újabb üdvöske borotválta kopaszra a fejét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top