Sztárok

Kammerer Deckerrel nyomta…

Kammerer Zoltán olimpiai bajnok kajakos és Decker Ádám világbajnok vízilabdás két napig közös versenyautóban nyomta a pedált, hogy hazánk neves élelmiszergyáraiba eljutva megnézzék, hogyan készülnek kedvenc élelmiszertermékeik.

“Törekszem arra, hogy magyar terméket vegyek, úgy gondolom, hogy ha már vásárolunk valamit, tartsuk idehaza az árát, a haszon maradjon itthon” – nyilatkozta Kammerer Zoltán. Az olimpiai bajnok kajakozó kijelentette azt is, hogy ez a vásárlási szokás jelmondatává és szinte már szenvedélyévé vált. Kammerer a mindennapi életben is a magyar élelmiszereket részesíti előnyben, bármiről is legyen szó. Elmondása szerint a hazai termékeket kiváló minőségük miatt érdemes választani.

Kammerer Deckerrel nyomta…

Az olimpiai bajnok erről a Coop Rally nevű rendezvényen mesélt, amelynek során a versenyzők két napon át járták az országot és hazai élelmiszergyártókat látogattak meg. A versenyzők jártak húsüzemben, tejüzemben, gyümölcsleveket előállító vállalatnál, és megnézték azt is, hogyan készül a Túró Rudi. A Coop üzletlánc által szervezett versenyen Kammerer csapattársa Decker Ádám volt. A világbajnok vízilabdázó élelmiszer-mérnöki kíváncsisággal tekintette meg az útvonal során érintett gyárakban a termelést.

Kammerer Deckerrel nyomta…

” Szeretem látni, hogy hol készülnek azok az élelmiszerek, amelyeket megvásárolok, és elfogyasztok” – nyilatkozta Decker Ádám, akinek szintén fontos, hogy a lehető legjobb minőséget kínáló magyar termékeket válassza. “Én magam is egy terméken mindig először a címkét nézem meg, és ha csak lehetséges, minden esetben magyar árut, idehaza gyártott élelmiszert vásárolok” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top