Sztárok

Így dobd fel a ruhatárad a legtrendibb őszi darabokkal!

Az évszakok váltakozásával mi is szeretünk újítani az öltözködésünkön – főképp ezeken a borongós, szürke őszi hétköznapokon jelenthet egy kis izgalmat a ruhatárunk felfrissítése. Mivel a trendek fénysebességgel jönnek-mennek, lehetetlen a gardróbunk egész tartalmát lecserélni minden szezonban, érdemes tehát okosan megválasztani az új darabokat. Az F&;F ehhez ad most néhány tippet!

Biztosan neked is tele van a szekrényed azokkal a darabokkal, amelyeket „jó befektetésként” megvettél, majd csak párszor (vagy soha nem) viseltél, olyan gyorsan ki is mentek a divatból. Éppen ezért érdemes tudatosabban választani – találd meg a saját klasszikusaidat, azokat a darabokat, amelyeket újra és újra örömmel viselsz, illenek hozzád, majd ezeket kombináld elérhető áron kapható, szezonális, hangsúlyos trendi darabokkal!

Mely klasszikusok a te kedvenceid? Egy csinos szövetkabátnak, egy jól szabott farmernek, pihe-puha kötött pulcsinak, illetve egy elegáns bokacsizmának biztosan ott a helye az őszi ruhatáradban. Ezekből az alapdarabokból válassz olyanokat, amelyek egyszerűek, de van bennük egy kis rafinéria. Például a mélybordó színű kabát szőrmegallérral feldobja majd minden összeállításodat! Az unalmas pulóverek egyből különlegesebbek lesznek, ha harangujjak díszítik őket.

Megnézem
Összes kép (8)

Az idei trendek közül pedig találd meg azokat, amelyek illenek a stílusodhoz, és szerezz be belőlük egy-egy izgalmas darabot! Az állatminta remekül mutat a felsőkön, a kockás ruhák és nadrágok tökéletesek lehetnek a munkahelyedre – a piros és az okkersárga színnel pedig biztosan magadra vonod majd a figyelmet!

 f-f.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top