Sztárok

Hoppá! Maláj lányt kért feleségül a magyar szépfiú

Csak kevesen tudják, de Danny Blue mentalista volt már vőlegény. Egy maláj hölgy kezét kérte meg, aki ráadásul hazájában tévésztár. De a kapcsolatnak hirtelen vége lett...

Hoppá! Maláj lányt kért feleségül a magyar szépfiú„Még Budapesten ismertem meg Intanát. Tudom, elcsépelten hangzik, de ilyen szép lányt még soha életemben nem láttam – mondta a STORY4 új sztárja. – Belevaló, vagány nő volt. Azonnal éreztem, hogy vonzódom hozzá… Hajnalig sétáltunk a Duna-parton, elmesélte, hogy egy maláj műsort forgat nálunk Budapesten. Hat hónapot töltöttünk együtt. Biztos voltam benne, hogy ő lesz a gyerekeim édesanyja, feleségül akartam őt venni, és én már vőlegénynek éreztem magam ebben a kapcsolatban” – ecsetelte a magyar fiú. Végül pont az állt a szerelmesek közé, ami egykor annyira megfogta a Dannyt.

„Miután hazautazott, igazi befutott sztár lett a hazájában, sorra kapta a tévés felkéréséket. Valóságos őrület lett körülötte, és mi eltávolodtunk egymástól. Én viszont éreztem, hogy már nem vagyok neki fontos. Amikor megöleltem, mintha egy idegent szorítottam volna magamhoz…” – mesélt a szakítás okáról a magyar fiú.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top