Sztárok

Hollywoodi sztárok is megirigyelnék

A Lake Forest Villapark Budapest közelsége miatt ideális megoldás azok számára, akik szeretik a természetet, de mégis szeretnének közel lenni a fővároshoz, és minőségi életkörülményt szeretnének családjuk számára biztosítani.
Hollywoodi sztárok is megirigyelnék

A villapark közepén egy közel 7000 m2 nagyságú exkluzív, szökőkúttal, náddal és tavi növényekkel telepített dísztó került kialakításra, mely a tóparti telket vásárló családok szá­mára nyújt olyan különleges élményeket, mint például a csónakázás és a korcso­lyá­zás.

Hollywoodi sztárok is megirigyelnék

A területen épülő családi házak, villák építészeti stílusát “modern” irányba tereljük, mely minden ide költőző család érdeke a minőségi összkép megtartása miatt. A házak elé kerítést nem tervezünk, ezért az előkert is nyitott lesz az utcafront felé.   

Hollywoodi sztárok is megirigyelnék

Bízunk benne, hogy a Lake Forest Villaparkba költőző családok tagjai megtalálják a számukra megfelelő otthont biztosító környezetet, kikapcsolódási lehetőséget, és a többi lakóval együtt a mai korhoz illő, euró­pai közösséget alkotnak majd.

Hollywoodi sztárok is megirigyelnék

Szolgáltatások

 A Lake Forest Villapark területe zárt, ennek ellenére a közvetlen tóparti telkeket kivéve nem lesz közös költség. Az utak takarításáról és a szemét elszállításáról Mogyoród Önkor­mányzata gondoskodik. A lakók biztonságáról a bejáratnál sorompó és térfigyelő kame­ra­­rendszer gondoskodik, valamint egyéni megálla­podás esetén járőrszolgálat igény­be­vételére is lesz lehetőség.

Hollywoodi sztárok is megirigyelnék

A bejárat jobb oldalán játszótér került kialakításra, melyen a kisebb gyerekek pihenhetik ki az óvoda és iskola okozta “fáradalmakat”.
A nagyobbak és a felnőttek számára az út másik oldalán elhelyezkedő szabadidőpark és multifunkcionális sportpálya nyújt kikapcsolódási és sportolási lehetőséget, szintén térítésmentesen.

Hollywoodi sztárok is megirigyelnék

A villaparkban a Lake Forest beruházásában épülő mintaház ikerházrészeinek a lekötésére is van lehetőség.
Az ikerház lakásai egyenként 146 m2 hasznos alapterületűek, saját kertrésszel, kiváló elhelyez­ke­déssel.

A Villaparktól autóval 1 percnyi távolságra található mogyoródi HÉV-állomástól, jó hír, hogy a Volán új gyorsjáratot indított Veresegyház-Budapest vonalon, mely az M3 autópályán közlekedik, és a Lake Forest Villapark bekötőútja előtt halad el.
Tárgyalásokat folytatunk a Volánnal a Villapark bejárata előtt kiépítendő megállóról, melynek köszönhetően Budapest 10 perc, Budapest Stadionok megállóhely 20 perc alatt elérhető lesz.

 

Hollywoodi sztárok is megirigyelnék

Segítünk dönteni akció!

A Villapark iránt – nagy örömünkre – fo­lya­­matos az érdeklődés. A döntés előse­gí­tése érdekében 2014. december 20-ig az alábbi extra akcióval kedves­ke­dünk vásárlóinknak.
A normál telkek árából 50%, a köz­vet­len tóparti telkek árából 20% extra kedvez­ményt biztosítunk.

Hollywoodi sztárok is megirigyelnék

További információért és a kedvezmé­nyes vásárlás feltételeiért, kérjük, forduljon hozzánk személyesen, honlapunkon a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken.

 

A Lake Forest Villapark egy ütemben elkészült, a terület előzetes bejelentkezés nélkül is megtekinthető, szabadon körbeautózható.

További információ: www.lakeforest.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top