Sztárok

Goldie Hawn és Kurt Russell: 32 év után esküvő

Több mint három évtizede kezdődött Goldie Hawn és Kurt Russell kapcsolata, azóta megszámlálhatatlanul sokszor kérdezték őket arról, miért nem házasodnak össze. Most viszont karikagyűrű csillog a színésznő ujján.

Nem egyszer állította Goldie Hawn, hogy a 32 éve tartó boldogság titka, hogy sosem ment hozzá Kurt Russellhez.

“Nem házasodunk össze, boldogok vagyunk azzal, ahogyan élünk. Még most is bizsergető érzés, hogy Kurt a barátnőjének hív, nem a feleségének. Még mindig randizni járunk. A gyerekeink kedvéért persze oltár elé álltunk volna, de ők azt mondták, hogy inkább ne” – mondta korábban a The View-nak a színésznő.

Goldie Hawn és Kurt Russell: 32 év után esküvő

Most viszont a nemrég 70. születésnapját ünneplő Goldie Hawn boldogan mutogatta a gyűrűsujját, rajta a gyémántokkal kirakott karikagyűrűvel.

Goldie Hawn és Kurt Russell: 32 év után esküvő

Ezek után persze érthető, ha minden alkalommal, amikor a színészpár nyilvános rendezvényen van, akkor megkérdezik tőlük, a gyűrű vajon azt jelenti-e, hogy összeházasodtak.

Goldie Hawn és Kurt Russell: 32 év után esküvő

Erre Kurt Russell csak annyit mondott, hogy már felkészülhetett volna valami frappáns válasszal, hiszen az együtt töltött 32 év alatt nagyjából minden negyedik-ötödik évben felmerült már ez a téma.

“Goldie-val beszéltük is egyik este, hogy már lehetne erre egy jó válaszunk, de nincs. Most, hogy már 400 évesek vagyunk, lett volna időnk felkészülni. De ki kell ábrándítanom azokat, akik most azt várják, hogy megerősítsem az esküvő hírét, és igent mondjak”  nyilatkozta a színész, aki éppen legújabb filmjét reklámozza.

Goldie Hawn és Kurt Russell: 32 év után esküvő

Bár a színész igyekezett egyértelműen tagadni, a szavaiból egyesek arra következtettek, hogy egyszerűen csak ügyesen kikerülte a kérdést. Ráadásul, külön gyanúsnak tartják, hogy ez a karikagyűrű Goldie Hawn ujján csak néhány hete látható, de nemcsak a vörös szőnyeges eseményeken, hanem hétköznap is.

A teóriák megoszlanak, hogy a pár titokban egybekelt-e, vagy ez egy jegygyűrű, de Hawn és Russell esküvője az elmúlt napokban állandó téma lett.

Goldie Hawn és Kurt Russell: 32 év után esküvő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top