Sztárok

Farm: az a potenciazavaros kan a legértékesebb

Mostanában zajlanak az események a Farmon, néha nehéz nevetniük a játékosoknak, de most Szilveszter gazdának sikerült feldobni a napjukat.

Vivi kiesését követően egyből hat új lakó költözik be a Farmra: öt szopós kismalac mellett ugyanis Szilveszter gazda egy hatalmas kan disznóval lepi meg a játékosokat.

“Legalább 1000-1500 gyermeke született már, de most potenciazavarokkal küzd, ezért úgy kell gondoznotok, hogy újra munkába tudjon majd állni a díjnyertes fedezőkan” – adja ki a feladatot Szilveszter gazda.

Farm: az a potenciazavaros kan a legértékesebb

Heni az állatot és annak méretes heréjét nézve viccesen meg is jegyzi, hogy “most már értem, miért ennyire kedvelt a csajoknál”.

Szilveszter gazda pedig a mai adásban azt is elmondja, mit kell tenniük a játékosoknak, hogy a disznó visszanyerje a libidóját: “Jelenleg a kan disznó a legértékesebb állat a Farmon. Egy hét múlva hozok egy kocát, ha párosodni fognak, akkor a munkátokat busásan meg fogom fizetni.” 

Farm: az a potenciazavaros kan a legértékesebb

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top