Sztárok

Nagy sztárok erotikus múltja: bármit bevállaltak egykor

Nehéz néha kitörni a skatulyából, elég egy rossz döntés. De azért jó néhány sztár akad, aki bebizonyította: nincs lehetetlen, és létezik újrakezdés.

Még Marilyn Monroe pikáns képei is az adott korszakban egyedülállónak, sőt a 40-es években sokak számára szégyenletesnek számítottak. Monroe sem volt mindig szexszimbólum, de azzal, hogy bevállalt a maga korában szinte már pornónak számító fotózásokat, beindította a karrierjét. Felfigyeltek rá, és ma már tudjuk, hogy ő minden idők egyik nagy szexi nőideálja. Hiába mondott igent a meztelen fotózásokra, azért nem innen emlékszünk rá leginkább, pedig még az 50-es években is készültek róla meztelen képek..

Nagy sztárok erotikus múltja: bármit bevállaltak egykor

Kevin Costner is elvállalt erotikus jellegű filmszerepet, mert úgy érezte, minden esélyt meg kell ragadni, amivel áttörést érhet el. 1986-os filmére pedig senki sem emlékszik, erre mérget merünk venni.

Vannak azonban még igazi hollywoodi nagyágyúk (és kiságyúk is, természetesen) akik szintén bevállaltak egy-két sikamlós filmet. Kitalálod, kik ők?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top