Sztárok

Egy fárasztó nap végén igazi pihentető kikapcsolódásra, kényeztetésre, felfrissülésre vágysz? (X)

A test számára a legpihentetőbb pozíciót a zéró gravitációs állapot nyújtja. Ez egy félig ülő, félig fekvő helyzet, amikor a testünk könnyűvé, stresszmentessé válik. Az elnevezés az űrhajózásból ered, az asztronauták így helyezkednek el az űrhajóban kilövéskor, hogy a testüket érő stresszt biztonságosan átvészeljék. Bár itt a Földön igazából soha nincs zéró gravitáció, de ebben a pózban terheljük legkevésbé a gerincet és a derekat, így a test készen áll a pihenés állapotára. Mivel súlypontunk fenéktájra kerül, a szívünknek sokkal könnyebb a vért az egész testben áramoltatni.


Ha a gravitációs teher csökken, a csigolyák és a gerinc terhelése megszűnik, a hát- és derékfájás enyhül, a láb minden izma pihen.

Szeretnéd a zéró gravitációs pihenést egy frissítő, kényeztető masszázzsal ötvözni az otthonodban, rendszeresen?

Képzeld el, hogy minden fárasztó szürke hétköznap végén egy profi masszőr vár otthon, aki még ráadásul csinos is, mint amilyen az OTO ZEN élményfotel, amely nemcsak a legszebb a kategóriájában, de a legnagyobb tudású is, és még az ára is megfizethető. Illene a te otthonodba is?  


Próbáld ki ingyen, milyen érzés, mikor a tested könnyűvé válik, és a kényeztető masszázst is egyszerre élvezheti!

Szeretettel várunk óbudai bemutatótermünkben, ahol az OTO ZEN élményfotel mellett még az OTO Adore Foot talpmasszázskészüléket is ingyenesen próbálhatod ki.


További információk az OTO ZEN Élményfotelről»

További információk az OTO Adore Foot talpmasszázs készülékről»

Szeretnéd munkahelyeden is élvezni az OTO Zen élményfotelt? Klikk ide »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top