Sztárok

Dobd fel a szürke, őszi hétköznapokat különleges masszázsélményekkel! (x)

Képzeld el, hogy minden fárasztó, stresszes nap után egy profi masszőr vár az otthonodban, hogy különböző masszázsélményekkel kényeztessen!

Képzeld el, hogy minden fárasztó, stresszes nap után egy profi masszőr vár az otthonodban, hogy különböző masszázsélményekkel kényeztessen! Fáradt izmaid felfrissülnek, a feszültséged elillan, pillekönnyűnek érzed magad, jobb kedvre derülsz.

A test- és talpmasszázs igazi lélekgyógyszer: ellazít, pihentet, felmelegít, feledteti a gondokat, és pozitív energiával tölt fel. A hűvös őszi napokon pedig épp erre van szükségünk. Ha a masszázst nemcsak havi 1-2 alkalommal, hanem rendszeresen, akár naponta be tudjuk építeni az életünkbe, akkor nemcsak a felgyülemlett feszültséget tudjuk vele oldani, hanem akár énvédő pajzsként is használhatjuk, hogy elkerüljük a jövőbeli ízületi, izom- és keringési panaszokat.

A Mediwel masszázskészülékei által nyújtott érzés megközelíti a kézi masszázs élményét, legyen szó akár test-, akár talpmasszázsélményről. Az OTO ZEN élményfotel óarany kagylóülésében többféle masszázsmód közül választhatunk: lehet dögönyöző, gyúró és erőteljes, gyengéd és simogató vagy olyan akupresszúrás, mint a shiatsu pontmasszázs. A nyaktól combközépig tartó relaxációs masszírozást kombinálhatjuk csípő- és fenéktájéki légpumpás feszültségoldással, ez különösen jótékony, ha sokat kell ülnünk egy helyben. Ha pedig teljesen ki akarjuk zárni a külvilágot, akkor kapcsoljuk be a hintáztatva ringatás funkciót, mely garantáltan megszabadít minket az összes belső feszültségtől, görcstől, és feledteti a gondokat.

Lábaink, talpaink külön odafigyelést érdemelnek, hisz egész életünkön át cipelnek minket. Az OTO ADORE FOOT intelligens talpmasszírozóval  már 15 perc alatt felfrissíthetjük őket, a készülékben 24 görgő és számos légzsák dolgozik azon, hogy lábaink újjászülessenek. Talppontjainkon keresztül az egész testünkre hatást gyakorolhatunk, és beindíthatjuk testünk öngyógyító folyamatait, hogy a hűvösebb, őszi–téli időszakban is egészségesek maradjunk.

Próbáld ki ingyen, vásárlási kötelezettség nélkül a Mediwel masszázsgépeit a 1037 Budapest, Vörösvári út 107. szám alatti bemutatóteremben vagy akár a saját munkahelyeden, és kényeztesd magad testi-lelki felfrissüléssel akár mindennap!

HA ÉRDEKEL AZ INGYENES KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉG, JÖHETNEK A RÉSZLETEK!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top