Sztárok

Schobert Norbi kész átadni a stafétabotot

Csak egyvalaki jöhet szóba a fitnesszguru lehetséges utódjaként.

A negyvenhét éves Schobert Norbi egy ideje már nem tart alakformáló tornákat, de cége vezetését még képtelen kiadni kezéből. „Valójában már az is lelki válságot okozott, hogy a tornát abbahagytam, legalábbis ami az állandó fellépéseket illeti. Engem ugyanis a munka hajt, az a motor, ami életben tart. Azt gondolom, az ilyen típusú emberek, mint én, nem tudják abbahagyni a munkát, maximum kidőlnek. Én sosem megyek nyugdíjba!” – viccelődött Norbi.

Schobert Noribék középső gyermekükkel | @rekarubint / Instagram

A fitneszguru felesége egyetért: a családi céget biztosan Schobert Norbi fogja megörökölni, bár ő még csak 14 éves. A középső Schobert gyereknek Rubint Réka szerint minden vágya, hogy apja nyomdokaiba léphessen. „Egy az egyben az apukája szeretne lenni, azt hiszem, a név kötelezi. Szinte issza Norbi szavait, követi őt mindenben. Jó tanuló lett, sportol mindennap, két órát vízilabdázik és edz, ez a kisebbik fiunkra, Zalánra is nagyon jó hatással van” – árulta el a Blikknek az anyuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top