Sztárok

Sebestyén Balázs Zimány Lindának is beszólt

Zimány Linda a Mokka vendége volt tegnap, a karácsonyi készülődésről beszélt. Sebestyén Balázsék ma reggel ezen felbuzdulva, a modell megváltozott külsejéről beszéltek – a műsorvezető ismét lecsapott.

Sebestyén Balázs az utóbbi hetekben igencsak beszólogatós kedvében van – először Kiss Ramónának üzent, és Stohl Andrást ekézte a TV2 és az RTL Klub háborúja kapcsán, aztán Istenes Bencének gyűjtött szavazatokat a közösségi oldalán, most pedig Zimány Linda kinézetére tett megjegyzéseket. Hozzátennénk, nem először, sőt a modell egy videóban már válaszolt is a műsorvezetőnek. 

„Fel van töltve a szám, volt egy orrműtétem, amire az orrsövényferdülésem miatt került sor, illetve a mellemet is megműttettem. Ezeket soha nem is titkoltam, és szerintem nincs is ezzel gond” – mondta Zimány Linda

Tegnap a Mokka vendége volt a modell, ahol a karácsonyi készülődésről mesélt a tévénézőknek. Nos, nem kellett sok idő, amíg Balázsék ma reggel betalálták a Rádió1-en. „Gyerekek, a Zimány Lindával mi történt? Most nyilatkozott a Mokkában. Hát, Linda már csak nyomokban tartalmaz Lindát. Egészen elképesztő módon alakultak át a vonásai, az orra, a szája, a szeme, minden. De én tudom, hogy ő nem nagyon csinál titkot, hogy ő jár (…) Mi a cél? – tette fel a kérdést Balázs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top