Sztárok

Kárpáti Rebeka falatnyi fehérneműben pózol

Kárpáti Rebeka gyönyörű lány, amit nap mint nap bizonyít a közösségi oldalán. Most azonban egy olyan oldalát mutatta meg, amelyet eddig nem nagyon tett közszemlére.

Bár Kárpáti Rebeka és R Kárpáti Péter elsőként estek ki az Ázsia Expresszből, nem volt okuk szomorkodni: csodás helyeken jártak, és az apa-lánya kalandozás minden nézőt elbűvölt. A Jóban Rosszban színésznőjének egyébként is rengeteg dolga van: a forgatások mellett modellkedik, és még egy saját vlogot is vezet. Több tízezren követik a közösségi oldalán, és nem is rest posztolni – most egy olyan oldalát mutatta meg, amelyet eddig nem igazán láthattunk tőle. 

A képhez nagyon sok hozzászólás érkezett, a rajongók imádják a modell bevállalós képét, és többen dicsérik szuper alakját, amin egyáltalán nem csodálkozunk. A férfi követőket el kell keserítenünk, hiszen Rebekának egy ideje foglalt a szíve, a focista Völgyi Dani a párja, és nagyon jól megvannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top