Sztárok

Gesztesi Károly elárulta, miért ment tönkre a házassága Liptai Claudiával

Liptai Claudia és Gesztesi Károly válásának oka sejthető volt, ám a színész most őszintén ki is mondta, sőt részleteket is elárult.

Gesztesi Károly Lovász Lászlónak mesélt az alkoholproblémáiról és a válásáról A VIASAT3 Lakástalkshow című műsorában (ami hétfőn, 22 órától lesz látható).

„Nekem volt egy köztudott, nagy mélyrepülésem. Napi két üveg rozét ittam meg, ennek pedig következményei voltak. A Liptaival való házasságomban, amit csak lehetett, azt elrontottam. Az itallal tönkretettem a házasságomat” – vallotta be Gesztesi Károly.

„Anno ő a maga módján mindent megtett, de én nem tudtam belőle kijönni, egyáltalán nem rajta múlt. Megjártam a poklok poklát. A történetem példaértékű, minden ízében. Két válás és három gyerek után, egy nem tudatosan felépített karrier csúcsán, emberileg, anyagilag, szakmailag az egész tetején, az egyik napról a másikra jött egy olyan érzés, hogy akkor most mi van? Ötvenéves vagyok, ismer az ország, boldogan élek, minden jó, de ennyi az élet” – idézi a Blikk a színészt.

Fotó: VIASAT3 – Labancz Viktória

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top