Sztárok

Csak nálunk: nézd meg a Korhatáros szerelem első két percét!

Az NLC olvasói láthatják először a Korhatáros szerelem első két percét. A TV2 első fikciós sorozata ma 20.10-kor debütál dupla résszel.

A 13 részes romantikus vígjátéksorozat, a Korhatáros szerelem Budapesten játszódik, ahol a háromgyermekes anyuka – akit Kovács Patrícia alakít – és a 15 évvel fiatalabb pultos fiú – Kovács Tamás játssza – véletlen találkozásából szerelem szövődik. A mindkét fél számára szokatlan és megmagyarázhatatlan vonzódás egy nem mindennapi, izgalmas kapcsolatot eredményez, amit fel is vállalnak. Nemcsak a kiskamaszok előtt, de a barátok, a rokonok, még az exanyós előtt is.
A Korhatáros szerelemben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván, Fenyő Iván.

 „Egy szimpatikus, vagány, szerethető nő, akinek minden olyan tépelődése megvan, ami ma egy egyedülálló, negyvenéves nőnek lehet a gyerekeivel, a volt férjével, az anyósával. Eszter az életkörülményeiből adódóan olyan helyzeteket jelenít meg, amik másokat is foglalkoztathatnak, a valóságban is megtörténhetnek. Nem egy szélsőséges karakter, mivel a forgatókönyv és a rendezői koncepció is akarta, hogy hasonlítson rám, hogy a lehető legkomfortosabban érezzem magam ebben a szerepben” – mondta Kovács Patrícia az általa megformált karakterről, Eszterről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top