Sztárok

Rubint Rékáék házassági szerződése nagy talány

Bár erről eddig nem nagyon beszéltek, meglepő titkot árult el Rubint Réka az Appra magyar!-ban. A fitneszlady elmondta, meg sem fordult a fejében, hogy ne írja alá a házassági szerződésüket Schobert Norbival.

Rubint Réka és Schobert Norbi nemrég ünnepelték 15. házassági évfordulójukat, ez alkalomból pedig ismét összeházasodtak. A fitneszlady a hatalmas sikert arató Feleségek luxuskivitelben sorozatban is szerepelt, ahol ugyancsak sokszor mesélt férjéről és a tökéletes kapcsolatukról. Most az Appra magyar! című műsorban árult el valamit, amiről eddig nem sokat beszéltek. A házasságkötéskor aláírtak egy szerződést, amit Norbi hat évvel ezelőtt, a szívműtéte előtt széttépett. Liptai Claudia arra volt kíváncsi, hogy miért írta alá Réka annak idején a papírt. 

„Norbi egy nagyon szép házban lakott Szentendrén. Az esküvő előtt elém tett egy házassági szerződést, és kérte, hogy írjam alá, én pedig mondtam, hogy természetesen. Igazából bármit aláírtam vakon, annyira szerelmes voltam… Nem tudom, mi volt a pontos oka, nem fordult meg a fejemben, hogy nem írom alá. Neki volt már egy kis élete előttem, amiért ő dolgozott meg. Ha most mennék hozzá feleségül, akkor is aláírnám” – fogalmazott Rubint Réka, aki azt is elárulta, mit szeret a legjobban a férjében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top