Sztárok

Radics Gigi először beszél a szerelméről

Radics Gigi magánélete mindig is rejtve volt a kíváncsi szemek elől – bár régóta van párja, nem nagyon beszél a kapcsolatáról. Most megtört a jég, sok mindent elárult a titokzatos fiúról.

Radics Gigi karrierje szárnyal: nemsokára nagy koncertet ad, készül az Álomutazók című musicalre, több hónapon keresztül zsűrizett az X-Faktorban, nemrég pedig Jamie Foxx búcsúbuliján énekelt. A pályafutása mellett a magánélete is rendben van: már egy ideje együtt van az édesapja egyik zenésztársával, akiről most, Garami Gábornak mesélt először. 

„Ha azt mondtam volna apunak, hogy van párom, és nem alszom itthon, felnyársalt volna… Azért nem szeretek erről beszélni, mert a párom sem szereti, hogy erről beszélek. A mostani párom először barátként járt fel hozzánk, az édesapám barátja volt, egy zenésztárs, és hát ez így kicsit nehézkes volt nekünk ebből a szempontból, hogy hogyan mondjuk el a faternak meg anyunak. Ő volt a bátrabb… Mondtam neki, hogy apám azt szereti, ha egy férfi tökös” – mondta Radics Gigi, aki az utóbbi időben bátran mutogatja fantasztikus testét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top