Sztárok

Alakul Kabát Peti és Klaudia viszonya

A Celeb vagyok, ments ki innen! első napján is látszott, hogy itt érdekesen alakulnak a kapcsolatok. Kabát Peti és a Survivor műsorból ismert Halász Klaudia viszonyára például már többen felfigyeltek.

Alexa jegyezte meg, hogy szerinte Klaudia és Kabát Peti kezdenek közelebb kerülni, és nagyon hamar megtalálták egymással a közös hangot, de azért gyorsan hozzátette: nem azért, mert akar tőle valamit, hanem mert Petinek kell egy kis női támasz.

Kabát Peti hipp-hopp letolta a nadrágját, hogy megmutassa Klaudiának a sérülését

Bárhogyan is, a Celeb vagyok, ments ki innen! első 12 napjában biztosan össze lesznek zárva, és a focista tényleg élvezi a Suvivort is megjárt Klaudia társaságát. A lánynak is megvan a maga véleménye:

Ahogy ránézek a fejére, nekem röhögnöm kell. Egy nagy butaságot látok magam előtt.

Miközben semmi sem lehetetlen, óva intünk mindenkit attól, hogy meglóduljon a fantáziája. Kabát Petit várja haza a párja, Róka Adrienne, és Klaudia sem úgy tekint a focistára, mint férfira, igaz, Klaudia anno a Survivor forgatásán sem tervezte, hogy bárkiben a férfit látja majd, és nem az ellenfelet.

„Biztos vagyok benne, hogy ez nem olyan szálon indul el, ami a magánélethez kapcsolódna, hanem ez egy haveri, odaszurkálós, ilyen röhögcsélős bolondozás lesz. Én így közelíteném meg ezt a kapcsolatot a Kabáttal.”

De kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Ha hezitálsz, nézd meg a lenti videót kettőjükről: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top