Sztárok

Vajna Tímea beletangázott a kamerába

Most éppen Hawaii szigetén pihen a kormánybiztos felesége. Vajna Tímea megígérte, hogy beszámol az utazásról.

Márpedig, ha Vajna Tímea annak az uszkve 193 ezer Instagram követőnek megígér valamit, azt be is tartja. Pőre fordításban azt mondja, hogy: 

Kedves követőim! Hawaiira megyek. Az Instámon szeretném megmutatni nektek ezt a varázslatos szigetet. Meglátogatok majd botanikus kerteket, vulkáni krátereket, ananászligeteket, táncos show-műsorokat… átcsúszópályára is megyek, lesz rafting, búvárkodás, snorkelezés… és meglátogatom a #jurassicparkot is. Remélem, hogy az internetelérésem jó lesz… maradjatok velem, és boldog #hálaadást. #idejehawaiiramenni #bakancslista #maui

 

Tímea már meg is kezdte a tudósítást, noha az ígért programból egyelőre semmit nem látni, a felveszem a pink bugyimat hashtag hiányzott a fentiek közül. De azért tessék: 

Good morning, after washing my hair #hawaii #maui 🌸🌴 #balcony #seaview

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Mint az a képalából kiderül, az egyes esetekben eszelőset terpesztő Vajna Tímea  éppen hajmosás után van, de a klíma miatt neki aligha kell annyit szöszmötölni a hajszárítással, mint a két napja tükörszelfiző Hódi Pamelának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.