Sztárok

Mosolyka: „Dögös, jó popsijú nőnek látom magam!”

Hozleiter Fanny, vagy ahogyan mindenki ismeri, Mosolyka elárulja, hogyan éli meg nőiességét, mi teszi őt magabiztossá és hogyan vásárol a hétköznapokon.

Ahogyan a Te döntesz könyvben is írja, ha egy napra nem lenne kerekesszékben, akkor dögös magassarkúban sétálgatna, és ebből is látszik: Hozleiter Fanny igazi csajos csaj. Ami talán meglepő, hogy Mosolyka, bár szeret vásárolni, saját magára nem szívesen költ el nagy összegeket. A Black Friday hatalmas akcióira viszont ő is készül a hétvégén: egy királykék színű, elegáns ruhát mindenképpen rendel, mert az a megtiszteltetés érte, hogy műsorvezető lehet egy gálaesten a Nemzeti Színházban.

Fotó: Fashiondays/Hozleiter Fanny Mosolyka

Mosolyka egyébként is egy dögös, jó popsijú nőnek látja magát és szívesen öltözködik nőiesen, elegánsan. Imádja a térd felett egy tenyérnyivel feljebb érő, szűk szoknyákat vagy ruhákat, amiket mindig színes harisnyákkal párosít. A ruhatár bővítésénél nagy segítségére van férje, akinek különösen jó érzéke van megtalálni azt, amit párja imádni fog. Mosolyka aktuális kedvence egy szűk fehér ruha, amit a fashiondays.hu-n szemelt ki magának, és végül az esküvői ruhája lett. 

Fotó: Fashiondays/Hozleiter Fanny Mosolyka és a férje

„Miután elfogadtam, megszerettem saját magam, rájöttem, hogy mekkora magabiztosságot adhat ehhez egy jól megválasztott ruha. Például amikor megismerkedtem a férjemmel, éppen előtte rendeltem egy felsőt, és vettem egy egyszerű nadrágot. Hozzátettem a belső húdejóélni érzést, és ezek után elmondása szerint ragyogtam. A kerekesszék sehol sem volt, csak a csaj, a nő, aki vonzó” – mesélte. 

Fotó: Fashiondays/Hozleiter Fanny Mosolyka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top