Sztárok

Másfél év után szakított Fördős Zé

Szomorú esemény árnyékolja be Fördős Zé napjait: a gasztroblogger és volt szerelme, Martina másfél év után szakítottak. Zé azt mondja, megmaradt a jó kapcsolat, de már csak barátok.

Fördős Zé és Martina a Farm című valóságshow forgatása alatt ismerkedtek meg Szlovéniában, majd amikor hazajöttek, egyből össze is bútoroztak. Közös jövőt, gyerekeket terveztek, most azonban véget vetettek a kapcsolatuknak. A Konyhafőnök zsűritagja hamarosan Patagóniába utazik, hogy egy kicsit csakis magára koncentráljon. 

„Való igaz, hogy egy hónappal ezelőtt szakítottunk Martinával, illetve talán nem is ez a jó szó, mert nem volt sem veszekedés, sem dráma, egy hangos szó sem hagyta el a szánkat, csak úgy döntöttünk, hogy különköltözünk. A mai napig beszélünk egymással és megmaradt a jó viszony is köztünk” – kezdte a BEST magazinnak Fördős Zé, aki hamarosan egy hosszú útra megy egyedül, hogy kicsit átgondolja az elmúlt pár évet. „Ez egy jóval nagyobb és drágább túra, mint az eddigiek, amit egyedül nem tudnék kifizetni. Azt remélem, végre sallangmentesen, elvárásoktól távol, teljesen önmagam tudok lenni.”

Folytatás a ma megjelent BEST magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top