Sztárok

Cicciolina: a fenekem alól osztogattam a tojásokat…

Cicciolina mindig tudott olyat mondani, amire az emberek felkapják a fejüket. Most arról beszélt, miért imádja már előre a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorát.

Nem ez az első alkalom, hogy Cicciolina valóságshow-ban szerepel. Mint az a Bors cikkéből kiderül, Staller Ilona úgy rajong a reality műfajáért, mint aktív korszakában a felnőttfilmekért, és hogy szerepelt már argentin táncos realityben, sőt a brit Farmban is. „Borzasztóan örülök, hogy felkértek erre a műsorra – közölte a lappal. – Hasonló típusú versenyen még nem voltam, csak olyanban, ahol álla­tokkal szerepeltem. A fenekem alól osztogattam a tojásokat, mint egy tyúkanyó, meg hajnalban segítettem egy bocinak megszületni. Már most imádom a Celeb vagyokat, mert az őserdőben lesz.”

A 65 éves asszony bízik benne, hogy sokáig játékban marad, és hogy meg tudja mutatni a világnak, ki is ő valójában, illetve hozzátette: nem fél majd pőrén pózolni.

Nem sok ruhát vihetünk magunkkal, de ez engem nem zavar, meztelenül egybeforrunk a természettel. Ádám és Éva is meztelenül volt az édenkertben. Bakancs azért szükséges a bokrok között, de azt kapunk a csatornától. A piros rúzsomat sem csomagolhattam be, smink nélkül leszünk végig. De én anélkül is szép vagyok, és bomba alakom van

 

– mondta, és megjegyezte, hogy őt biza’ még egy boa sem tudná megijeszteni, és egyébként is ért a kígyóbűvöléshez. 

A Celeb vagyok, ments ki innen! miatt a sztárok már elutaztak Dél-Afrikába, az első adás november 27-én hétfőn látható.

(Kiemelt kép: Wikipedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top