Sztárok

Nem adott igazat az ügyészség Gáspár Evelinnek

Az ügyészség szerint mégsem bántották Gáspár Evelint a NAV-osok. Lezárult a vizsgálat.

Győzike és Gáspár Evelin panasszal éltek az ügyükben eljáró Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei ellen, akik még nyáron foglaltak le több száz millió forintot a lány széfjéből, eközben pedig Gáspárék állítása szerint durván bántak Evelinnel. Nyomozás indult, de az ügyészség nem adott igazat a sértettnek.

„A Budapesti Nyomozó Ügyészség a kérdezett ügyben indult nyomozást bűncselekmény hiányában megszüntette, miután a beszerzett adatok alapján egyértelműen megállapítható volt az, hogy az alapügyben eljáró – feljelentett – pénzügyőr nyomozók eljárásuk során sem hivatali visszaélés bűntettét, sem hivatalos eljárásban bántalmazás bűntettét, sem pedig más bűncselekményt nem követtek el” – közölte a Blikk megkeresésére a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője, dr. Bagoly Bettina.

„Nem is mondok semmit, itt már nincs mit tenni. Szomorúak vagyunk, de ez van. Már belefáradtam az igazam hajszolásába” – reagált a történtekre Győzike.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top