Sztárok

Liptait Ördög Nórára cserélte a TV2, besült az Appra magyar!

Akik tegnap este várták, hogy Liptai Claudia besétál az Appra magyar stúdiójába, és levezeti a vetélkedőt, azoknak csalódniuk kellett. Liptai helyett Ördög Nóra szórakoztatta a TV2 nézőit.

Kedden volt az első Appra magyar!, és úgy tűnik, sok nézőt szereztek, akik tényleg aktívan használják az okostelefonokat. És nem csak arra, hogy a TV2 applikációját nyomkodják, de reklamálni sem restek. Az Appra magyar! Facebook-oldalán a műsor kiírt kezdése után 10 perccel már 300-nál többen írtak, mivel nem tetszett nekik, hogy Liptai Claudia helyett Ördög Nóra köszöntötte őket. Ráadásul nem is a várt műsorral. 

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! ismétlése közben jelent meg a felirat, ami gyorsan el is tűnt, hogy az Appra, magyar! műszaki hiba miatt nem került adásba

Az Appra magyar! helyett Ördög Nóra jött a gyerekekkel

A magyarázat viszonylag sokáig váratott magára, a fenti képet egy telefonnal sikerült kifotózni, de jó reflex kellett hozzá, mert csak átfutott a Vigyázat, gyerekkel vagyok! ismétlése közben a képernyő alján.Így legalább kiderült, hogy nem véletlenül került egy régi felvétel adásba. Aztán jóval később a Facebookon is kiírták: „Kedves nézőink! Az Appra magyar! szerda esti élő adása előtt váratlan technikai probléma merült fel, emiatt a műsor nem tudott elindulni. Kollégáink az adás tervezett ideje alatt sajnos nem tudták elhárítani a problémát. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért.
Az Appra magyar! csütörtökön este 20:35-kor természetesen ismét várja Önöket a TV2-n!”

De ki kapja az egymilliót?

Közben a sasszem kommentelők is megosztották egymással az információt, sokán háborogtak, hogy már első nap is akadozott az applikáció, egy-egy ember sajnálta Claudiát, aki élőben jelentkezett be az adás előtt nem sokkal, hogy szavazásra buzdítsa a rajongóit. Aztán voltak, akik a TV2 kommunikációját szapulták, hogy 700 komment után sikerült kiírni, mi a probléma.

A hozzászólás-áradatban volt néhány vicces megjegyzés, ihletet is kaptunk. Ha már elmaradt Liptai gondolatolvasása, azért itt egy kis szórakozás, már ha szavazós kedvedben vagy. Szeretnénk kideríteni, mit gondolsz, mi is történt? Miért nem Liptai Claudia szavaztatta az országot? Bár tippnek felmerült, hogy az egymilliót akarta megspórolni a tévé, amit a szavazók között sorsolnak ki minden nap végén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top