Sztárok

Lerch István feleségét megviselte az elmúlt 10 hónap

Lerch István állapota javul ugyan, de nagyon lassú a folyamat. Most már jól eszik, a felesége, Enikő pedig továbbra is bizakodik a zenész teljes felépülésében.

Januárban kapott először agyvérzést a V’Moto-Rock zenésze, aztán márciusban ismét emiatt szállították kórházba. Az énekes már kezdett jobban lenni, amikor újabb agyvérzést kapott. Lerch István a betegsége miatt három hétig nem evett, nagyon rossz állapotban volt, és sokáig nem is javult a helyzet. Most már szerencsére jobban van, a felesége, Enikő beszélt az elmúlt 10 hónap megpróbáltatásairól a Story magazinnak. 

„Mindig bíztam az orvosokban, és jól tettem – fogalmazott Lerch neje. – Most már elárulhatom, volt idő, amikor nagyon nekikeseredtem a hullámzó állapota miatt.” Azt is elmondta, hogy már sokkal jobban van a férje, bár még messze áll a teljes felépüléstől. „Már van ok bizakodni! Szükség lehet ugyan további vizsgálatokra, tán műtétre is, de István szépen eszik, ki-kiül a többi beteghez, a nővérek is nagyon szeretik” – osztotta meg a lappal a feleség. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top