Sztárok

Galambos Lajosék elmenekültek otthonról

Elkészült Galambos Lajosék új otthona. A zenész és a családja már be is költöztek, alig várták, hogy régi házukkal kapcsolatos rossz emlékeiket maguk mögött hagyják.

Galambos Lajos áramlopási ügye miatt fél évet ült előzetesben, a bíróság akár 12 év letöltendő börtönbüntetést is kiszabhatott volna rá. Bár a családnak egy rémálom volt az a pár hónap, utólag már örülnek, hogy végre együtt lehetnek. Ennek ellenére szörnyű emlékek törtek elő bennük, amikor otthon voltak, ezért döntöttek úgy, hogy új házba költöznek. Erre most sor került, a családban pedig mindenki nagyon boldog, az új hely csodálatos. 

„Ez egy nyugodt, csendes hely. Olyannyira, hogy az itt élő emberek még a kerítést is tisztelik, eszébe sem jutna senkinek felmászni a másikéra. Két évvel ezelőtt a rendőrök megtették. Azon keresztül ugráltak be az udvarunkra” – emlékezett vissza Lajcsi a Story magazin hasábjain. „A szomszéd bácsi, aki végignézte, még rájuk is szólt: miért nem csengetnek be, biztosan kinyitják az ajtót, mondta. De nem, ők hatalmat, erőt fitogtatva rontottak ránk. Sosem fogom elfelejteni, hogy szegény feleségem ijedten rázott fel hajnali hatkor: Apa, valakik bemásztak a kapun” – mondta Galambos Lajos, aki azt is megosztotta az olvasókkal, hogy pontosan mit is gondol erről az egész ügyről. „Meggyaláztak mindent, ami fontos volt nekünk, beszennyezték a szó átvitt és valós értelmében. Ezeken egyszerűen nem tudok, és nem is akarok túllépni. Ma már megállapítható, hogy nagyon sok eljárási hibát követtek el, és rengeteg túlkapás volt az intézkedéseikben.” 

Folytatás a ma megjelent Story magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top