Sztárok

Ambrus Attila az elásott millióiról mesél

Nemcsak Berki Krisztiánban merült fel a kérdés, hogy vajon mennyi pénzt ásott el Ambrus Attila abból az időből, amit Viszkis rablóként összelopott. Viszont Berki volt olyan helyzetben, hogy ezt meg is tudta tőle kérdezni, és Ambrus válaszolt is.

Az első napokban Berki Krisztán és Ambrus Attila párosa fel akarta adni az Ázsia Expresszt, mert csúnyán összeszólalkoztak. Aztán egy este alatt átértékeltek mindent, és azóta ők az egyik legkiegyensúlyozottabb páros. Bár nem tudjuk, meddig jutnak az Ázsia Expresszben, az már biztos, hogy a történetük nem ért véget az utazással: az egykor Viszkis rablóként ismert Ambrus és Berki közös bizniszbe kezdtek

Mielőtt megnéznéd: kvíz a Viszkis rablóról

Ambrus Attila éppen a TV2 égisze alatt Berki Krisztiánnal szeli át Ázsiát az Ázsia expressz című műsorban. 1993 és 1999 között a viszkis rabló ügyeitől visszhangzottak a bűnügyi hírek, és nem egy ember volt, akit Ambrus fegyverrel a kezében megfélemlített. A Viszkisnek így is kultusza lett, sztorijából film készült A Viszkis címmel, ez most került a mozikba. Kvíz. De nem a filmről. Teszteld magad a Viszkisből!

Most az is kiderül, hogy az elásott pénznek mennyi köze van ehhez, mivel Ázsiában erről is szó esett a befektetések kapcsán. A következő párbeszéd indult: 

Ambrus: Ez egy zsebbe nyúlós dolog, ezt te is tudod.

Beki: Na ez az egy, amivel nincs baj.

Aztán néhány mondat után áttértek arra, hogy mi lesz, amint hazaértek, hogyan és miket fizetnek.

Ambrus: Remélem, hazaérünk, mert nekem is lógsz egy-két dologgal…

Berki: Majd kiássuk, azt kész.

Ambrus: Persze, a tiedet. Sajnos, nekem már nincs mit ásnom.

Ezt viszont Berki nem hitte el, hiába mondta Ambrus, hogy a pénz nála ahogy jött, úgy ment. Berki szerint viszont most a Viszkisen 300 milliót keresnek, de ennél is tovább ment. 

„Ha neked nincs most hat-nyolcszáz milliód, akkor ne is menjen tovább ez az autó… De ez csak a föld alatt, még nem is gondoltam a vázákra.”

Hallgasd meg a beszélgetést, és döntsd el, te mit hiszel el ebből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top