Sztárok

A 39 éves Horváth Éva dögösebb, mint valaha

Horváth Éva ma ünnepli 39. születésnapját, méghozzá egy gyönyörű helyen, a családjával. A modell teljesen kivirult, mióta anyuka lett, és azt mondja, sosem érezte még ilyen jól magát a bőrében.

Horváth Éva nem is lehetne boldogabb, hiszen megadatott neki, amire a legjobban vágyott, egy kisbaba. Kristóf már féléves, az anyukája pedig ma töltötte be a 39. életévét. A modell jobban néz ki, mint valaha, és saját bevallása szerint nagyon jól is érzi magát. Éva Indonéziában vakációzik a családjával, a születésnapját is ott tölti. Nemrég bikiniben is megmutatta szuper alakját, a követőinek is nagyon tetszett. A modell nem tétlenkedett, a kisfia születése után pár hónappal már visszament dolgozni, de ahogy mondja, Kristóf nagyon mobilis gyerek, mindenhova viszi, ahova tudja. 

My happiest birthday with my superhero🎂👶🏻 #birthday#babyboy#traveltheworldwithababy#travelgram#mommysbirthday#blackandwhite

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

A legboldogabb szülinapom, az én szuperhősömmel” – írta a csodás fotóhoz Éva, akit rengetegen felköszöntöttek a rajongói közül. A kismama nagyon csinos, nemrég a kockás hasát is megmutatta, amihez annyit fűzött hozzá, hogy utoljára tizenévesen nézett így ki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top