Sztárok

Mit keres diplomaták közt Gáspár Evelin?

Győzike (Gáspár Győző) nagylánya egy jótékony célú vásáron képviseli a romákat.

Gáspár Evelint hívta vendégül a Diplomata Házaspárok Budapesti Egyesülete a hétvégi Diplomata Vásárra, írja a Bors. Az esemény fővédnöke Her­czegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége a kultúrán keresztül mutatja majd be a hazai diplomaták országait, a befolyó pénzből pedig magyar intézményeket, szervezeteket támogatnak.

Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége – MTI Fotó: Mohai Balázs

„Azért hívtak meg, hogy én képviseljem a roma kisebbséget – mondta a lapnak a Gáspár lány. – Az Instagram-oldalamat több mint kilencvenezren követik, így sok embert elérek, ráadásul egy roma alapítványt is támogatnak a bál bevételével, ezért szeretnék, hogy én is a résztvevője legyek. Él egy általánosító, kissé lealacsonyító kép az emberekben a romákról, és a szervezők úgy gondolják, én jó ellenpélda vagyok, mert több helyen tanultam külföldön, és nyelvvizsgáim is vannak” – tette hozzá Evelin, aki állítása szerint szívesen segít embertársain.

Fotó: Gáspár Insta

„A közvetlen környezetemben mindig is adakoztam a rászorulóknak, és az elmúlt hetekben ez már a második karitatív esemény, ahol segíthetek. A legutóbb egy fodrászattal közösen leukémiás gyerekeknek gyűjtöttünk pénzt.”

Evelin örül annak, hogy őt választották a szervezők, mert így jó ügyek érdekében hasznosíthatja hírnevét, és a Gáspár családról nem csak az ellene folyó NAV-vizsgálat miatt beszélnek. „Az adóügy miatt most az egész családom kap hideget-meleget. Ha a vásárra csak tíz netes követőm eljön, már megérte” – zárta le mondandóját Gáspár Evelin.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top