Sztárok

Az egész település kivonul Stadler József temetésére

Akik ismerték, bíztak Stadler József felépülésében, hiszen sok mindent túlélt már. A törzshelyén gyűltek össze a gyászolók Akasztón.

Stadler József két héttel ezelőtt a solti Kurta Kocsmában lett rosszul legújabb könyvének dedikálása közben. Bár tiltakozott, azonnal mentőt hívtak hozzá, hogy kórházba szállítsák. Úton a kórház felé elveszítette az eszméletét, és ezután már csak pár percre tért magához. Agyvérzése volt, és kómába esett. A kórházban infúzión táplálták, légzését gépek segítették. Stadler József kedd délután hunyt el.

Akasztón mindenkit sokkolt a tragédia híre. Az emberek Stadler törzshelyén, a Bika kocsmában gyűltek össze. „Az utolsó pillanatig optimista volt, valószínűleg belebetegedett a sok teherbe” – mondta szomorúan két barátja, Csákovics István és Szabó János. Állították, hogy a temetésre az egész település kivonul szombaton – írja a Blikk.

MTI Fotó: Ujvári Sándor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top